1973 Beygir Gücündeki Lotus Evija Modelinin Testleri Başladı

0

Elektrikli otomobillerin her geçen gün piyasada daha fazla görülmesi markaları da bu alana yönlendirmeye başladı. Hem çevreye katkısı hem de tasarruflu enerji özelliği ile elektrikli otomobiller sektörüne katılan Lotus Evija modeli de test sürüşlerine başladı. Lotus marka otomobil firmasını alan Çin’in Geely’i otomobil şirketi her anlamda otomobile yenilik ve farklılık kattı. Otomobil alacakların hem görsel hem de teknolojik olarak tercih etmeye başladığı lotus son yeniliği ile daha çok alıcı bulacak gibi.

Elektrikli otomobil üretimini Lotus Evija markası adı altında yapan şirket 1.973 beygir gücünde yeni tasarımı için test sürüş startı verdi. Bu beygir gücü firmanın şu ana kadar ürettiği diğer otomobillerdeki beygir gücünden kat ve kat fazla olup aynı zamanda bir ilk. Test sürüşüne sarı bir kamuflaş ile başlayan Lotus Evija testte üstün performans sergileyerek üretim aşamasında emeği olanları motive etti. Sarı kamuflaj hakkında bilgi veren firma yetkilileri “aracın diğer dış ve iç dizaynının şimdilik görülmesini istemedikleri için böyle bir yola başvurduklarını ve aracın kendi alanında yeni standartlar belirleyecek özelliklere sahip olduğunu ” dile getirdi.1.973 Beygir Gücündeki Lotus Evija Modelinin Testleri Başladı

Lotus Evija 1.973 Beygir Gücünde

Dünyada en güçlü seri üretim otomobil olacağı beklenen Lotus Evija görüntü ve performansı ile de tercih edilecek bir otomobil olacak. Otomobilin özellikleri; karbon fiber özelliklere sahip bir gövde,1.973 motor gücü, 320 kmlik hıza 1 saat te ulaşma performansı, ve araç için kullanılan tüm malzemelerin hafif olma özelliği. Bu araç test sürüşü sonrası hemen piyasaya sürülecek ve pek çok marka aracı geride bırakacak konfor ve özelliğe sahip.

Şirket yetkililerinin yaptığı açıklamalara göre sadece 130 adet üretilmesi düşünülen Lotus Evija model otomobiller 2020 de üretilerek pazara sunulacak. Araç fiyatı hakkında henüz bir netlik bulunmamakla birlikte otomobilin elektrikli bir canavar olacağı yetkililer tarafından dile getirilmektedir. Evija hakkında daha belirgin bilgiler piyasaya sürülmeden önce pek bilinmeyecek gibi olsa da bu araca sahip olmak isteyenlerin sayısının fazla olacağı tahmin edilmektedir. 130 adet araçtan biri acaba Türkler tarafından da alınacak mı?

1.973 Beygir Gücündeki Lotus Evija Modelinin Testleri Başladı

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası