Ziraat Bankası Bankkart Kredi Kartı Ödeme Erteleme

0

En fazla müşteri potansiyeline sahip bankalardan bir tanesi olan Ziraat Bankası birçok açıdan müşterilerine fırsatlar sunmaktadır. Türkiye’nin her yerinde banka şubesinin bulunması büyük avantaj olurken bankacılık sektöründe de son derece başarılıdır. Birçok farklı hizmet sunan Ziraat Bankası Bankart kredi kartı ödeme erteleme fırsatını da yine müşterilerine sunuyor. Ödemelere dair ertelemelerde farklı uygulamalar söz konusudur. Ziraat bankası peşin ödemeli alışverişlere 6 aya kadar faizsiz taksitlendirme fırsatı sunuyor. Sonradan taksitlendirmeler de herhangi bir hizmet ücreti de talep edilmemektedir. Ziraat Bankası kredi kartı ödeme erteleme işlemlerinde faizsiz olarak taksitlendirilen tutar üst limiti 5.000 TL’dir.

Peşin alışverişin gerçekleşmesi ile birlikte harcamış olduğunuz tutarı faizsiz şekilde taksitlendirebiliyor olmanız son derece avantajlıdır. Fakat erteleme taksiti ile alakalı bilinmesi gereken en önemli ayrıntı tutarın limitinizden düşmeyecek olmasıdır. Yani taksitler ödendikçe limitiniz yükselecektir.

Bankkart Kredi Kartı Ödeme Erteleme

Gereksinimleri karşılama noktasında her zaman geniş zamanlı ödeme planı rahatlığı beraberinde getirmektedir. Birçok farklı fırsat ve kampanya ile müşterilerini memnun eden Ziraat Bankası ödeme zorluğu çekenlere de ferahlık sunuyor. Ertelemeye ve taksitlendirmeye dair işlemleri SMS yolu ile gerçekleştirebilirsiniz. Bunun yanı sıra erteleme işlemlerini dilerseniz mobil bankacılık, internet bankacılığı ve müşteri hizmetleri aracılığı ile de gerçekleştirebilirsiniz.

Ziraat Bankası Kredi Kartı Ödeme Erteleme Nasıl Yapılır?

Peşin harcamalarınızı belirlenen esaslara uygun olarak taksitlendirmenize ek olarak ödemelere dair erteleme işlemini de gerçekleştirmeniz mümkün. Tercihe bağlı olarak yapılan ödemeler ile alakalı ekstre ertelemesinden ziyade harcamaya dair ertelemeler söz konusudur. Yani hesap ekstrasına dahil değildir. Ziraat Bankası bankkart kredi ödeme erteleme işlemlerinizi peşin harcamaları yaptınız zaman yapabilirsiniz. Daha önceden ertelenen veya sonradan taksitlendirme işlemi yapılan düzenlemelere sonradan işlem yapılarak erteleme yapılamaz. Ertelemelere dair bilinmesi gereken en önemli ayrıtı ise peşin harcamalara yapılan işlemin iptali yalnızca işlemin yapıldığı gün içerisinde gerçekleştirilebilir. Faizli ertelemelerde ekstra olarak KKDF ve BSMV yansıtılmaktadır. Erteleme işlemi yalnızca içinde bulunan ekstre döneminde yapılan harcamalar için geçerlidir. Yapılan taksitlendirme ve ertelemelerle ilgili olarak erken kapama işlemi de yapılabilmektedir. Bunun için banka şubesine gitmeniz veya müşteri temsilcisi ile görüşmeniz gerekecektir.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası