Renault Trafic Passenger 2018 Güvenlik Sınıfının Lideri

0

Renault Trafic Passenger 2018, güvenlik sınıfında yakaladığı başarı ile sınıfının en çok tercih edilen otomobillerinden birisi olmaya aday! Yeni nesil ESP sistemini bu araçta da aktif eden Fransız firması, içerdiği sensörler ile aracın tüm hareketlerini izlemektedir. Aracın güvenli bir şekilde istikametini korumasına yardımcı olmaktadır. Bunun dışında yokuş kalkış desteği, yol tutuş desteği ve römork savurma önleyici sistemlerinin de aktif edildiği aralarda, dilediğiniz gibi konforlu sürüş ortamları yaratabilirsiniz. Renault Trafic Passenger 2018 içerisinde zengin pasif güvenlik donanımları da yer almaktadır.

Renault Trafic Passenger 2018 Güvenlik Sınıfının Lideri

Bunlar;

  • Sürücü hava yastığı,
  • Yolcu hava yastığı,
  • Ön gergili ve güç limitörlü 3 noktalı emniyet kemerleri,
  • Güçlendirilmiş gövde

Olarak sunulmaktadır. Renault, F1 sektöründe ki uzmanlığı ve tecrübesi ile beraber Trafic araçlarının motor performansında hem ekonomi, hem de kaliteyi beraberinde sunuyor. Ayrıca Twin turbo, hız sabitleme, ön sis farları, Mp3 – CD Radyo, 7 dokunmatik ekranlı navigasyon ve multimedya sistemi bu araçlarda sizleri bekliyor. Renault Trafic Passenger 2018 ile yolların yeni hakimi olmaya adaysınız.

Renault Trafic Passenger 2018 Güvenlik Sınıfının Lideri

Renault Trafic Passenger 2018 Motor Performansı

Renault Trafic Passenger 2018, yenilenen turbo motoru ile beraber taşımacılık konforunu bütünü ile ele almanıza yardımcı oluyor. Araç içerisinde yer alan motor yenilikleri;

  • 0 litre motor / Ortalama yakıt tüketimi 13.6 lt. / NM Tork 190 / BG gücü 120 / 0-100 arası kalkış 14.5 sn.

Olarak sunuluyor. Ayrıca 116,850 TL’den başlayan sabit fiyatlar ile bu aracın sahibi olmak adına en yakın Renault mağazasına gitmeyi ihmal etmeyin. Renault Trafic Passenger 2018 Fiyatlarında yaratmış olduğu bu muhteşem algı ile beraber artık çok daha güvenilir yolcu taşıma hizmetlerine ulaşmanızı sağlıyor. Türkiye’de ve Dünya’nın pek çok ülkesinde kabul gören Renault firması, bu başarısını hep bir adım yukarı seviyelerde tutabilmek adına çalışmalarına son hız devam etmektedir. Siz de hemen Renault Trafic Passenger 2018 satın almak ve aynı zamanda otomobili tanımak adına test sürüşüne katılabilirsiniz.

Renault Trafic Passenger 2018 Güvenlik Sınıfının Lideri

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası