Motorine 7 Kuruş İndirim Yapıldı

0

Akaryakıt fiyatlarındaki dengesizlik devam ediyor. Dün benzine 20, motorin grubunun litre fiyatına ise 27 kuruşluk zam gelmişti. Bugün itibariyle ise motorin grubuna 7 kuruşluk bir indirim geldi. Yani kepçeyle yapılan zam oranı, kaşıkla geri verilmiş oldu.

Hafta başından itibaren benzinde olduğu gibi motorin grubuna da sürekli zam haberleri geliyor. Sadece bu hafta içerisinde motorin grubuna toplamda 43 kuruş zam geldi. Bugün itibariyle her ne kadar indirim çanları çalsa da gelen zamlardan sonra yapılan 7 kuruşluk indirim ne yazık ki bir anlamı kalmamış oldu.

Gelen indirim tutarını Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Motorin grubunda geçerli olmak üzere yapılan 7 KRŞ/LT pompa fiyatı 08/05/2020 tarihi itibariyle geçerli olacak. İndirim sonrasın da Ankara, İzmir ve İstanbul’da ortalama motorin litre fiyatları ise aşağıdaki gibi olacak.

Motorin
Ankara 5,23 ₺
İzmir 5,25 ₺
İstanbul 5,15 ₺
Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası