Klima Gaz Dolum Cihazları

Dünyanın önde gelen otomobil üreticileri tarafından onaylı TEXA KONFORT Serisi ile klima dolum ve bakım işlemlerini hatasız ve profesyonel bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz

0

    

          AUDI – BENTLEY – BMW – BUGATTI – CHEVROLET – HYUNDAI – JAGUAR – KIA – LAMBORGHINI – LAND ROVER – MAZDA – MERCEDES-BENZ – MINI – MITSUBISHI – NISSAN – OPEL – PORSCHE – RENAULT – SEAT – SKODA – SUBARU – SUZUKI – TOYOTA – VOLKSWAGEN *Resmi servisler kullanmaktadır. Diğer tüm markalarda kullanılabilir

 

ÇİFT (DUAL) GAZ
TEXA, eski R134a soğutucusu ve yeni R1234yf soğutucusu (Avrupa’daki yeni homologasyonlu araçlar için zorunlu) ile aynı anda çalışabilen bir klima şarj istasyonu sunan dünyadaki çok az şirketten biridir. Bu istasyon KONFORT 780R BIGAS’tır: İki ayrı tank ve devre ile donatılmıştır, böylece birkaç dakika içinde farklı soğutucu akışkanlarla dolu klima sistemli servis araçları arasında geçiş yapabilirsiniz.

 

R134A VEYA R1234YF
TEXA’nın 760R, 760R BUS (otobüs ve özel araçlar üzerindeki büyük A/C sistemleri için) ve 720R dolum istasyonları, eski R134a veya yeni R1234yf ile çalışacak şekilde yapılandırılabilir.
İstasyonu satın alırken hangi soğutucuyu kullanmayı planladığınızı belirtmeniz gerekir.

Satın aldıktan sonra değiştirmek istenirse dönüşüm kiti ile gaz tipi değiştirilebilir.
KONFORT 720R – KONFORT

R1234YF
KONFORT 707R ve KONFORT 770S, özellikle homolog olan tüm Avrupa araçları için zorunlu olan yeni tip R1234yf gazı için tasarlanmış iki A/C dolum istasyonudır.

Alman üreticilerin talep ettiği katı şartnamelere uygun olarak üretilmiştir. Model 770S, standart olarak soğutucu tanımlayıcı (RID) kit ile donatılmıştır.
KONFORT 707R – KONFORT 770S

 

R134A
TEXA’ nın günümüzde birçok araçta bulunan eski tip R134a gazı ile kullanım için üç farklı dolum istasyonu bulunmaktadır.

KONFORT 705R – KONFORT 705R OFF
ROAD – KONFORT 710R

 

R744 (CO2)
KONFORT 744 klima dolum istasyonu, önde gelen Alman otomobil üreticileri ile işbirliği içinde geliştirilmiştir.

R744 soğutucu (C02) gaz kullanan yeni nesil klima sistemlerinin dolumu için tasarlanmıştır.

KONFORT 744

 

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası