İşte Polestar’ın Yeni Karargahı

0

Volvo çatısı altında kurulan ve şimdiden adından oldukça fazla söz ettirmeyi başaran Polestar, şimdi de karşımıza İsveç’te kurulan yeni karargahı ile çıkıyor. Marka daha ilk modelini bile tanıtmadan tüm gözleri üzerinde toplamayı başarmış durumda. Şirketin ilginç ve etkileyici bir görünüme sahip olan üssünün görselleri de bugün paylaşıldı. Dış yüzeyi tamamen beyaz görünümde olan bina oldukça sade görünmesine rağmen oldukça şık bir görünüme de ev sahipliği yapıyor. Bina tasarımına ise şirket tarafından Polestar Cube ismi verilmiş.

İşte Polestar'ın Yeni Karargahı

Volvo’nun tasarım patronu ise yeni Polestar binası hakkında; ”Minimalist ve avant-garde dizayn, yeni markamız olan Polestar’ın aslında kimliğini yansıtıyor. Bina tasarımı aslında showroomlara olan yaklaşımlarımız hakkında da ipuçları içeriyor. Yeni bina tasarımımız ile birlikte ilgi çekici, eğlenceli ve Volvo Grubu’na yakışır bir tasarım oluşturmaya hedefledik. Bu tasarım ile birlikte dikkat çekici bir tasarıma kavuşmamızın yanı sıra, insanların da bizimle çalışma isteğini de tetikleceyeceğiz.” ifadelerine yer verdi. Polestar Cube binası İsveçli bir mimar olan Bornstein Lyckefors imzası taşıyor. Marka önümüzdeki haftalar da kurmak istediği Çin’deki üretim tesisinin de Polestar Cube binası gibi bir görünümde olacağının da sinyallerini verdi.

İşte Polestar'ın Yeni Karargahı

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası