Hummer, Elektriklenerek Tekrardan Piyasaya Girebilir

0

Bir zamanlar araç piyasasında fırtına gibi esen Hummer elektrikli araç için kolları sıvadı. Efsane araç grubuna giren Hummer’ın piyasalara geri döneceği söyleniyor. Hummer bu kez otomotiv sektörüne elektrikli modeliyle giriş yapacak. Özel sürüş teknikleri ve arazi aracı olma özelliğiyle piyasayı dalgalandıran Hummer’in bir diğer özelliğini de yakıtı bol tüketmesi oluşturuyor.

2022 Yılında Piyasaya Çıkacak

Son yıllarda araç piyasalarında en popüler olanları elektrikli araçlar kapsıyor. Elektrikli araçların popülerliğinin bu derece artması çoğu otomobil devini elektrikli araç üretimine itti. Otomobil piyasalarınca yapılan bir araştırma sonrasında 2022 yılında Hummer’in aracını General Motors tarafından yeniden tasarlayacağı belirtildi. Bu modelin ise elektrikli bir model olarak piyasaya sürüleceği açıklandı.

Hummer, ürettiği araçların fazla yakıt tüketimi ve ekonomik açıdan yaşadığı sorunlar sebebiyle üretimlerini durdurmuştu. Daha az yakıt tüketen araçların piyasaya çıkması ve gelişmiş motorların üretilmesi sonrasında Hummer tercih edilmemeye başlanılmıştı. Hummer ile ilgili ilk söylentiler GM başkanı Mark Reuss’un verdiği demeç ile açığa çıktı.

Gazetelere göre Hummer tekrar piyasalara geri dönebilir. Ancak dönüş, elektrikli bir araç modeliyle ortaya çıkabilir. 2019 yazında aracın geri döneceğine dair sinyaller verilmiş ve aracın çevre dostu olacağı yönünde üstü kapalı anlatımlarda bulunulmuştu.

Hummer’den İki Model

Hummer üreticisinin iki farklı elektrikli motor üzerinde çalıştığı gelen haberler arasında bulunuyor. Bu araçlardan birinin küçük ve orta boyda olacağı ve yolcu taşımak için kullanılacağı diğerinin ise büyük bir arazi aracı olabileceği düşünülüyor. Ayrıca aracın Şubat ayı içerisinde tanıtımının yapılacağı ve aracın reklamında ünlü basketbolcu LeBron James’in oynayacağı söyleniyor. General Motors firmasından konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı ancak araç piyasaya sürülürse fiyatının oldukça yüksek olacağı tahmin ediliyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası