Hotomobil Karavan Otel Konforunu Aracınıza Taşıyor

1

Karavan hayatı bir çok kişiyi etkilemiş ve hemen hemen herkesin aklında bir gün karavan ile seyahat etmek vardır. Ancak karavanlar maliyetli oldukları kadar bakımları da zahmetlidir. Su depoları, kirli su depoları gibi üniteler zaman zaman bakım gerektirmektedir. Ayrıca yüksek motokaravan fiyatları normal standart ekonomik gelir durumundaki aileler için adeta bir hayal olmaktadır. Karavancılığa soyunan bir çok kişi daha uygun maliyetli olması ve binek araçları ile çekebilecekleri, ikinci bir araç maliyeti oluşturmaması için çekme karavan tercih etmektedir. Çekme karavanın kendine has bazı sıkıntıları bulunmakta, örneğin çekebilmek için güçlü bir araca sahip olmalısınız. Ayrıca karavan ile yurtdışı gezileri planlıyorsanız şehir içine römork ünitesi ile birlikte girememekte çekme karavanınızı bir yerde bırakmak zorundasınız. İşte tüm bu sıkıntılara çözüm olacak hem küçük hem de işlevsel bir model olan Hotomobil Karavan modellerinin incelemesi ile sizlerleyiz.

Küçük alanda yaşamak ve minimalist bir yaşamı hedef alanlar için gündelik yaşantıda ihtiyaç olan mutfak, duş, tuvalet gibi tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz 2 ya da 3 kişi rahat rahat tatilinizi, seyahatinizi yapabileceğiniz Hotomobil Karavan’da sizler için tüm ihtiyaçlar düşünülmüş durumda. Fiat Doblo ‘nun pikap tarzı olarak üretilen tek kabinli ve arkasında kasa bulunan modeli Pratico ‘dan dönüştürülen bu araç fabrikasyon olarak seri üretime geçilmiş durumda ve direkt hazır olarak satın alabilmekte ayrıca firma ile görüşerek çeşitli özelleştirmeler yapabilmektesiniz.

Hotomobil Karavan Geniş Yaşam Alanı Sunuyor

Hotomobil Karavan genel olarak 2 kişilik yaşam alanına hitaben tasarlanmış ancak misafirleriniz için ekstra olarak bir kişilik daha yer ayrılabiliyor. Ayrıca çocuklu aileler için yaşam alanı hiç sıkıntı oluşturmuyor. Aracın 1.3 motor hacmine sahip 95 beygir güç üreten ve 1.6 litrelik motor hacmine sahip 120 beygir güç üreten iki farklı motor modeli bulunuyor. Bu iki motor tipide aracın karoserini çekmede ve uzun seyahatlerde gayet performanslı ve yeterli durumda. Ayrıca iç alanda yaşamsal standartlar için çeşitli akü çözümleri bulunmakta.

Hotomobil Karavan, şehir içi kullanımda normal bir hafif ticari araçmış gibi sizlere hiç sıkıntı oluşturmayacak şekilde tasarlanmış. Aracın dış ölçüleri gayet makul seviyede tutulup iç mekan da bir o kadar ferah tutulmuş. Karavanın iç kısmında oturup yemek yiyebileceğiniz, işlerinizi yapabileceğiniz katlanır bir masa ve oturma grubu, mutfak alanı ve yatma alanı ile oldukça yeterli düzeyde kıyafet ve gıda depolama alanı bulunmaktadır. Ayrıca ısıtma ve soğutma sistemleri içinde çözümler yapılmış, yalıtımı ile de hem kış aylarında hem de yaz aylarında rahatlıkla kullanabilmeniz için tasarlanmış. Hotomobil Karavan ismi verilen karavan iç mekanda oldukça teknolojik aydınlatma ve kontrol üniteleri ile kullanıcılara konforlu bir yaşam alanı sunmakta. Özellikle dijital kontrol paneli sayesinde araç akülerindeki güç seviyeleri, araçtaki atık ve temiz su miktarları ve ısı, sıcaklık gibi parametreleri takip edebilmeniz sağlanmış.

Hotomobil Karavan Kişiselleştirilebilir

Araç donanım paketlerine göre Access, Modern ve Elite olarak 3 farklı modelde üretilmekte. Donanım paketlerinde lüksiyat ve ihtiyaçlarınıza yönelik ekstra donanımlar bulunmakta ve ihtiyaçlarınıza göre uygun seçeneklerden faydalanabilmektesiniz. Tuvalet çözümlerinde de yat tipi kasetli tuvalet ile sizlere çözüm sunan firmanın kamp alanlarına kadar bir çok konuda sizler için teknik desteği bulunmakta. Ayrıca bu karavanın Fiat işbirliği ile üretildiği ve hiçbir negatif güvenlik zafiyetine yol açacak değişiklikler yapılmadığını belirtelim. Yani bu karavanda her şey usulüne uygun ve muntazam. Aracın satış fiyatlarını net olarak söylemek yanıltıcı olacağı için net fiyat bilgisiniz Hotomobil Karavan firmasının kendisinden öğrenebileceğinizi belirtelim. Bunun sebebi ise karavan daha özelleştirilebilir ve sınırı olmayan bir alan olduğu için fiyatlar donanım ve istenilen aksesuarlara göre değişiklik göstermektedir. Ancak fiyatların diğer karavanlara göre makul olduğunu belirtmeliyiz.

Ronin MotoKaravan

Değişken tatil standartlarını karşılayabilmesi için 5 yıl gibi uzun bir süre içerisinde tasarımı yapılarak sizlere sunulan Hotomobil Karavan modellerinin tamamı yerli sermaye ile tasarlanmış ve üretilmiştir. Yaşam standartları en ince ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlanmış olan MotoKaravan modelleri sadeliği ön planda tutarak yaşam konforunuzu maksimum seviyeye çıkaracak tasarımlara ve teknolojik donanımlara sahiptir. Yaşamın tüm renklerinin yer aldığı MotoKaravan modelleri teknoloji tabanlı tasarımlara sahip olduğu için tüm detaylar daha kolay ve daha keyifli hale gelmektedir.

Hotomobil Karavan

Ronin MotoKaravan Özellikleri

  • Standart olarak iki kişi için tasarlanmış olan MotoKaravan iç dizaynı ek yatak kapasitesine sahip olup 3 kişinin dört mevsim yüksek konforlu bir şekilde konaklayabileceği özelliklere sahiptir. Çift kişilik bir yatak ve tek kişilik bir yatak ile üç kişilik yatak kapasitesine sahiptir.
  • Fıat Doblo ve Fıat Pratico model araçlar için tasarlanmış olan Motokaravanlar iki farklı motor kapasitesi ile sizlere sunuluyor. 1300 cc ve 1600 cc motor seçenekleri ile üretilen bu araçlar 105 beygir ve 90 beygir olarak iki farklı güce sahip.
  • Hafif ticari araçlar ile monoblok tasarıma sahip olan Motokaravanlar için B sınıfı ehliyete sahip olmanız yeterlidir.
  • Hafif ticari araç ölçülerine göre tasarlanmış olan bu modeller köprüler, tüneller ve otoyollardan geçiş iznine tabidir.
  • Motokaravan özelliğine sahip olan bu araçlar ölçüleri itibari ile günlü araç olarak da kullanılabilmektedir.
  • Monoblok bir gövdeye sahip olan, ölçüleri bir SUV araç ile aynı ölçülerde olan MotoKaravan modelleri son derece dinamik sürüş yapısına sahip olup günlük kullanım için şehir içi mod özelliğine sahiptir.
  • M1 karavan kategorisinde yer alan ve M1 sınıfı araç olarak tescil edilen bu araçlar bir binek araç ile aynı yasal haklara sahip, aynı kurallara tabidir.
  • Turbo Intercooler Multijet motora sahip olan araçlar1500 d/d tork gücüne sahiptir. Euro 6 motora sahip olan araç Avrupa standartlarına uygundur.
  • Araç toplam uzunluğu 5300 mm olup toplam genişliği ise 1950mm ölçülerindedir.
  • Araç dingil açıklığı bir binek aracın ölçüleri olan 3105 mm ölçüsüne sahiptir.
  • Azami yük olarak 2510 kg taşıma kapasitesine sahip olan araç, yola çıkmaya hazırlık ağırlık olarak 2100 kg kapasitesine sahiptir.

Hotomobil Karavan

Ronin MotoKaravan Teknik Özellikler

  • Monoblok gövdeye sahip olan bu model alev almayan, tutuşmayan ve alev yürütmeyen malzemelerden üretildiği için yangına karşı dayanıklıdır.
  • Galvaniz çelik kullanılarak üretilen karoser özel olarak antibakteriyel poliüretan kullanılarak izole edilmiştir.
  • Servis aküsü olarak Odeyssey 95 A Deep Cycle Jel model akü kullanılmıştır. Charger ise Sterling Power Pcu1230 modelidir.
  • Motokaravan içinde led aydınlatma sistemi kullanılmış olup Hafele marka led sistemleri tercih edilmiştir.
  • Park halindeyken ideal ışık şiddetini sağlayabilmesi için 8 adet park aydınlatma lambası kullanılmıştır.
  • İç yüksekliği 1900 mm x1800 mm olarak tasarlanmış, toplama yükseklik ise 2570 mm olarak uygulanmıştır.
  • Yatak ölçüleri çift kişilik yatak için 190cm x130 cm, tek kişilik yatak için 185 cm x 90 cm olarak tercih edilmiştir.
  • MotoKaravn üzerinde iki adet sineklik yer almakta olup Berhimi marka sineklikler 120cm x 50 cm ölçülerine sahiptir.
  • Araç içinde laminant mutfak dolabı ve kilitli eşya dolabı bulunmaktadır. Mutfak tezgahı üzerinde paslanmaz galvaniz mutfak damlalıksız mutfak evyesi ve Can marka 2 göz ocak bulunmaktadır.
  • Oturma grubu olarak MotoKaravan içinde Persan Kanyon serisi koltuk takımı yer alıyor. Koltuk takımı ortasında yer alan katlanabilir ayaklı yemek masası da Persan markadır. Katlanabilir yemek masası yükseklik ayarlı olarak araç içinde standart özellik olarak yer almaktadır.
  • MotoKaravan zemini antibakteriyel özelliğe sahip olan Provilin Clorür ( PVC ) ile kaplanmıştır.
  • Günlük su ihtiyacını karşılayacak 75 lt kapasitesine sahip paslanmaz su tankı ve atık suyu depolayacak 50 lt atık su tankı ile birlikte Jabsco 7 lt/h özelliğine sahip hidrofor paket olarak araçta yer almaktadır.
  • MotoKaravan içinde 220 V harici girişler yer alıyor.

Hotomobil Karavan

Ronin MotoKaravan Opsiyonel Seçenekleri

  • Arka cam için sineklik tercih edebiliyorsunuz. 120 cm x 50 cm ölçülerinde olan sineklik Berhimi marka olup 3058 TL, üst yatak içinde 70 cm x 30 cm ölçülerinde 1615 TL ücretle opsiyonel olarak tercihe dilebilir.
  • İsteğe bağlı olarak Sterling Power marka 150 W inverter 515 TL’ye alabilirsiniz.
  • Opsiyonel olarak kasetli tuvalet tercih edebilir, Thetford C402x modele 594 TL’ye sahip olabilirsiniz.
  • Portatif Tuvalet özelliğini 1558 TL’ye alabilir, MotoKaravanlarda 300 cm x250 cm ölçülerinde güneş tentesini de 3173 TL’ye satın alarak portatif olarak kullanabilirsiniz.
  • Sterling  Power marka solar enerji sistemini 9519 TL’ye  tercih edebilirsiniz. Ronin MotoKaravan için standart paket olan 30 A ve 170 W tercih edebilirsiniz.
  • Karavan içi duşa ekstra olarak dış duş sistemini 692 TL’ye alabilirsiniz.
  • Araç geri görüş kamerası opsiyonel özellik olarak 1154 TL’ye sizlere sunulmuştur.
  • Uzaktan erişim özelliği olarak Simarine Bord Com sistemi4327 TL’ye satın alabilir ve  kullanabilirsiniz.
  • Bisiklet taşıyıcı 1846 TL, kayak taşıyıcı 1731 TL, çeki demiri 4000 TL, elektrik soketi, ısıtma sistemleri ve buz dolabı6634 TL, opsiyonel özellikler arasında yer alıyor. Engel Ck 47 model buz dolanı 70 lt kapasiteye sahip.

Hotomobil Karavan

Ronin MotoKaravan Fiyatı

Hotomobil Karavan modellerinin standart özelliklere sahip olan Ronin Motokaravan aracı 68.000,00 TL ye satılmaktadır. Standart paket dışında oprisyonel olarak sizlere sunulan her bir özelliğin fiyatı farklıdır. Ronin MotoKaravan; teknik özellikleri, opsiyonel olarak sunulan ekstraları ve genel özellikleri ile Türkiye ve Avrupa Birliği Ülkelerinin tamamında geçerli olan Motorlu Taşıtlar ve Karavanlar yönetmeliğine uygun olarak üretilmiştir.

Hotomobil Karavan

Gladiator Pick-up Karavan

Macera sever biriyseniz tüm zorlu koşullarda sizi yalnız bırakmayacak ve her türlü zorluğa göğüs gerecek bir Pick-up ve aynı zamanda özel kabin sistemi ile bir karavana dönüşen Gladiator Pick-up Karavan tam size göre. Uzun yllar süren tasarım aşamalarından sonra hayata geçirilen Pick-up Karavan sahip olduğu outdoor aksesuarları ile en zorlu şartlarda kullanım için uygundur.

Gladiator Pick-up Karavan

Gladiator Pick-up Karavan Özellikleri

  • Tüm çift kabin pick – up modelleri ile uyumlu olan karavan aracın arazi şartlarında göstermiş olduğu performans değerleri etkilememektedir. Hareket kabiliyeti açısından herhangi bir olumsuz etkisi olmaması tüm zorlu koşullarda konaklama imkanı vermektedir.
  • Taşınabilir bir kabin olma özelliğine sahip olduğu için montaj gerektirmez. Taşıma ayaklarına sahip olan kabin istenildiğinde ayakları üzerinde kolayca taşınabilir ve bağımsız olarak da kullanılabilir.
  • Alev almayan ve alev yürütmeyen malzemeler kullanılarak üretilen monoblok gövde sayesinde  yangına karşı güvende oluyorsunuz. Antibakteriyel özellikli malzemeler kullanıldığı için hijyen konusunda problem yaşamıyorsunuz.
  • Antibakteriyel Poliüretan kullanılan izolasyonu yapılmış olan kabinde 10 cam kalınlıkta izolasyon ile dört mevsim şartlarında sizleri korumaktadır.

Gladiator Pick-up Karavan

Gladiator Pick-up Karavan Teknik Özellikler

  • 4 iklim şartlarında rahatlıkla kullanabileceğiniz monoblok gövdeye sahip olan karavan modeli alev almayan ve yanmayan özelliktedir. Pick – up ile birlikte kullanıldığında aracın manevra kabiliyetine olumsuz etkisi olmayan kabin ile dilediğiniz yerde konaklayabilirsiniz.
  • Araç uzunluğu olarak monte edilmiş halde toplam uzunluğu 2900 mm, toplam genişliği 1870 mm, kabin içi yükseklik ise 1850 mm dir. Bu ölçüler ile yasal bir pick – up ile aynı şartlara tabidir.
  • 3 kişinin rahatlıkla seyahat edebileceği kapasiteye sahip olan kabinin yolculuk için azami ağırlığı 410 KG dır.
  • İki kişilik v etek kişilik olmak üzere iki ayrı yatağı bulunan kabinin çift kişilik yatak ölçüleri 190cm x140cm, tek kişilik yatak ölçüsü ise 185 cm x60 cm dir. Çift kişilik yatak kabinin üst kısmında yer alırken tek kişilik yatak ise oturma koltuklarının katlanması ile elde edilmektedir.
  • 55 lt temiz su tankına sahip olan kabinde ıslak hacimlerin yer aldığı bölüm yeterli hareket alanına sahiptir. 25 lt atık su tankı bulunan abin için atık su tankı opsiyonel bir özellik olarak sunulmuştur.
  • Persona oturma grubu kullanılan kabinde oturma koltukları fonksiyonel özelliklere sahip olup katlanabilir masa katlandığında yatak haline getirilebilmektedir.
  • Katlanabilir masası ile iki kişinin rahatlıkla yemek yiyebileceği ölçülere sahiptir. İstenildiğinde katlanarak iç hacim genişletilebilir.
  • Aydınlatma sistemi olarak hafele Led aydınlatma sistemi kullanılmış olup az enerji tüketimi ideal ışık şiddeti ile sağlanmaktadır.
  • Servis aküsü olarak Odeyssey 95 A Deep Cycle Jel kullanılmış olan kabinde opsiyonel olarak solar sistem kurulabilmektedir. Sterling Power Pcu 1230 Charger solar sistem ile kabin içinde 3 kişinin konforlu bir şekilde ikamet etmesini ve konaklamasını sağlayacak kadar enerji üretilmektedir.
  • 8 adet park aydınlatması bulunan kabin, park halindeyken konaklama ihtiyacı olan aydınlatmayı sağlayabilmektedir.
  • Kabin içinde dahili olarak 220 V priz yer almaktadır. Ayrıca 12 V priz ve usb bağlantı girişi de kabin içinde bulunmaktadır.
  • Pencereler için özel olarak tasarlanmış olan Berhimi marka sineklikler opsiyonel özellikler olarak sunulmuştur. 50 cm x 30 cm olarak 2 adet olarak kabin sinekliği tercih edilebilir.
  • Marin Kontra üzeri laminant kullanılarak üretilmiş olan mutfak dolabının yanı sıra kilitli eşya dolabı da kabin içinde yer almaktadır. Mutfak tezgahı da aynı malzemeden üretilmiş olup bir gözlü damlalıksız evye ile birlikte bir gözlü Can marka ocak kabin içinde yer almaktadır.
  • Oturma grubu olarak Marin Kontra marka koltuklar tercih edilmiş, fonksiyonel özelliklere sahip olan oturma grubu ile kabin daha fonksiyonel bir kabin haline getirilmiştir.
  • Kabin zemini antibakteriyel özellikli Polivilin Klorür ( PVC ) malzeme kullanılarak kaplanmıştır.
  • Banyo ve ıslak hacimler için Jabsco marka 7 lt / saat özellikli hidrofor kullanılmış olup su ihtiyacı profesyonel olarak karşılanmıştır.
  • Opsiyonel olarak sunulan özellikler arasında yer alan Sterling Marka Power İnverter ile 12 volt 220 volta yükseltilebilmektedir.
  • Kasetli tuvalet ile birlikte opsiyonel olarak sunulan portatif tuvalet Thetford Parta marka olup kolayca monte ve demonte hale getirilebilmektedir.
  • İsteğe bağlı olarak alabileceğiniz güneş tentesi 300 cm x 250 cm ölçülerinde olup kolay kurulum özelliğine sahiptir.
  • Solar enerji sistemi opsiyonel bir özellik olup ekstra olarak tercih edilebilmektedir. 30 A, 170 esnek panel özelliğine sahiptir.
  • Opsiyonel özellikler arasında yer alan dış duş sistemi Flamma marka olup sıcak ve soğuk olarak iki özellikte kullanılmaktadır.
  • Dizel ısıtma sistemine sahip olan kabin 12 V ile .alışan ve 6 lt hacim kapasiteli bir ısıtıcı sistemi ile kolayca ısıtılabilmektedir.
  • Opsiyonel özellikler arasında yer alan buzdolabı Ck 47 model olup, Engel Mb40V ve Indel B Cruise 42 model olarak alternatif seçenekler sizlere sunulmuştur.

Gladiator Pick-up Karavan

Gladiator Pick-up Karavan Fiyat

Standart donanımlara sahip olan kabin bu hali ile 44.900 TL ile satışa sunulmuştur. Opsiyonel özelliklerin her biri ayrı fiyatlara satışa sunulmuş olduğundan almak istediğiniz özelliğe göre satış ücreti değişmektedir. Gladiator Pick-up Karavan; teknik özellikleri, opsiyonel olarak sunulan ekstraları ve genel özellikleri ile Türkiye ve Avrupa Birliği Ülkelerinin tamamında geçerli olan Motorlu Taşıtlar ve Karavanlar yönetmeliğine uygun olarak üretilmiştir.

Gladiator Pick-up Karavan

Troy Çekme Karavan

Karavan ile tatil anlayışınızı değiştiren, kendinize ait bir çekme karavana sahip olacağınız, özel tasarımı ile göz kamaştıran, renk kombinasyonları ile her zevke hitap eden Troy Çekme Karavan uzun bir tasarım süreci sonucu ortaya çıkmıştır. Modern konfor anlayışı ve kompakt boyutları ile sizlere keyifli bir tatil imkanı sağlayan çekme karavan modeli ile mükemmelliği her zaman yaşayabiliyorsunuz. Tatilinizi profesyonel bir konaklama içerisinde tamamlamak ve aynı zamanda kullanılmadığı zamanlarda kolayca muhafaza edebileceğiniz Troy Çekme Karavan özellikleri şu şekildedir.

Troy Çekme Karavan

Troy Çekme Karavan Özellikler

  • Modern iz dizayna ve çözüm odaklı tasarımı ile 3 kişinin konforlu bir şekilde konaklayabileceği çekem karavan dört mevsim zorlu şartlarına karşı dayanıklı olacak şekilde tasarlanmıştır.
  • Antibakteriyel malzemeler kullanılarak Monoblok gövde şeklinde üretilen karavan alev almayan ve alev yürümeyen malzemelerden üretildiği için yangına karşı dayanıklıdır.
  • Çekme karavan özelliği için özel olarak stabilizatör, torsiyon, amortisör kullanılarak üretilmiş, 4 adet sabitleme ayağı ile kullanım dışı olduğunda kolayca muhafaza edilmektedir.
  • Al – ko şase kullanılarak üretildiği için dinamik açıdan sağlam, mukavemet açısından zorlu arazi koşullarına uyumludur.
  • Ağırlık olarak 750 kg ve altı olarak kabul edilen çekme karavan tescil işlemlerinde ötv ye tabi değildir.
  • O1 belgesine sahip olan Troy çekme karavan, bir tatil için ihtiyaç duyacağınız tüm araç, gereç ve aksesuara sahiptir.

Troy Çekme Karavan

Troy Çekme Karavan Teknik Özellikler

  • 4 iklim kullanım özelliğine sahip olan çekme karavan, monoblok gövde özelliği ile kolayca monte edilmekte ve binek araçlar dahil tüm araç sınıfları tarafından kolayca çekilerek taşınabilmektedir.
  • Toplam genişliği monte edilmiş hali ile 1950 mm olup toplam uzunluğu ise 4100 mm dir. Toplam gövde uzunluğu ise 3100 mm dir.
  • Özel bir süspansiyon sistemine sahip olan çekme karavan modelinde torsiyon ve amortisör sistemi ile tüm arazi koşullarından maksimum performans göstermektedir.
  • Çekme karavan yükünü taşıyan tekerlekler 175 – 70 – 13 ölçülerinde olup kolayca temin edilebilmektedir.
  • Al – ko fren sistemine ve şase sistemine sahip olan çekem karavan geri manevra özelliği ile hareket kolaylığı sağlamaktadır.
  • Kabin içinde konforlu bir yaşam imkanı sağlayan çekme karavan kabin içi yüksekliği alt kısım 1800 mm, üst kısım ise 1900 mm dir.
  • Genel yükseklik ise yerden itibaren 2400 mm olarak tasarlanmıştır. Bu yükseklik ile normal bir binek araç ile aynı şartlarda yolculuk edebiliyorsunuz.
  • Kabin olarak yola çıkmaya hazırlık yükü 650 kg olup 4 kişilik oturma kapasitesi, 3 kişilik yatak kapasitesine sahiptir.
  • Çift kişilik yatak ölçüleri 190 cm x 130 cm olu, tek kişilik yatak ölçüleri ise 190 cm x 90 cm dir. İlave yatak olarak kullanılan bu yatak aynı zamanda koltuk olarak da kullanılmaktadır.
  • Kabin içinde 100 lt kapasiteli temiz su tankının yanı sıra 60 lt atık su tankı yer almaktadır.
  • Odeyssey 95 A Deep Cycle Jel servis aküsüne sahip olan kabin, Sterling Power Pcu 1230 Charger sistemine sahiptir.
  • 8 adet park aydınlatma sistemine sahip olan çekme karavan park halindeyken ideal aydınlığı sağlamaktadır.
  • Dahili olarak 220 V priz ve USB girişi bulunan karavan içinde ayrıca harici olarak 220 V giriş ağzı da yer almaktadır.
  • 2 adet sinekliği bulunan çekme karavanda sineklik opsiyonel olarak sunulmuş olup 120 cm x 50 cm ölçülerine sahiptir.
  • Berhimi sineklik kullanılan karavan içinde Marin Kontra Üzeri laminant kullanılarak mutfak dolabı, mutfak tezgahı ve kilitli eşya dolabı monte edilmiştir.
  • Mutfak tezgahı üzerinde 2 gözlü Can marka ocak ile birlikte damlalıksız evye yer almaktadır.
  • Marin Kontra koltuk grubu kullanılmış olan çekme karavan içinde dört kişinin konforlu bir şekilde oturacağı koltuk tasarımı yer almaktadır.
  • Persan marka koltuk döşeme kumaşı tercih edilen karavanda koltukların leke tutmaması sizin için büyük avantaj sağlamaktadır.
  • Antibakteriyel PVC zemin kaplama kullanılmış olan karavanda dahili ve harici olarak iki farklı duş sistemi kullanabiliyorsunuz. Kabin içi ve kabin dışı olarak tercih edebileceğiniz duş sisteminde harici duş sistemi opsiyonel olarak sunulmuştur.
  • Jabsco 7 lt / saat kapasiteli hidrofor kullanılan karavanda ıslak hacimlerin tamaı için ideal su debisi sağlanmıştır.
  • Elektrik ihtiyacı için Strerling marka 150 W inverter opsiyonel özellikler arasında yer almaktadır.
  • Kasetli ve portatif tuvalet ile iki farklı tuvalet imkanına sahip olduğunuz çekme karavan için Thetford marka tercih edilmiştir.
  • Konaklama sırasında kullanacağınız güneş tentesi 300 cm x 250 cm ölçülerinde olup Thule marka tercih edilmiştir. Manuel olarak kullanım özelliğine sahiptir.
  • Solar enerji sistemi için özel bir tasarım yapılmış, opsiyonel olarak Sterling Power 30 A ve 170 W özelliklerinde solar panel sistemi sizlere sunulmuştur.
  • Uzaktan erişim özelliği için Simarine Bord Com uzaktan erişim sistemi tercih edilmiş, otomatik kullanım özelliği ile karavanı daha kolay kontrol etme imkanı sağlanmıştır.
  • Çekme karavan için dizel ısıtma sistemi opsiyonel bir özellik olarak sizlere sunulmuştur. Webasto At 2000 marka ve Boiler 220 V , 10 lt kapasiteli ısıtma sistemi ile zorlu hava koşullarından dilediğiniz gibi ısınabilirsiniz.
  • Buz dolabı da opsyonel olarak sizlere sunulan özellikler arasında yer alıyor. Engel Ck47, Indel B Cruise marka buz dolaplarından dilediğinizi tercih edebiliyorsunuz.

Troy Çekme Karavan

Troy Çekme Karavan Fiyat

Hotomobil Karavan modellerinin son üyesi olan standart özelliklere sahip bir Troy Çekme Karavan 69.000 TL ile satışa sunuluyor Opsiyonel olarak sizlere sunulan özelliklerin her biri farklı fiyatlara sahip olduğu için sahip olmak istediğiniz özelliklere ayrı ücretler ödüyorsunuz. Troy Çekme Karavan; teknik özellikleri, opsiyonel olarak sunulan ekstraları ve genel özellikleri ile Türkiye ve Avrupa Birliği Ülkelerinin tamamında geçerli olan Motorlu Taşıtlar ve Karavanlar yönetmeliğine uygun olarak üretilmiştir. Hotomobil Karavan hakkındaki sorularınızı aşağıda yer alan yorum alanından sorabilirsiniz.

Troy Çekme Karavan

Bunları da beğenebilirsin
1 yorum
  1. Mehmet Kazık diyor

    Aydın / Bozdoğan ‘da yaşıyorum. Bana en yakın bayinizin tl u alabilirmiyim. Tlf um, 054522105** detayları konuşmak istiyorum. Teşekkürler.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası