HalkBank IBAN Öğrenme

0

Halk Bankasında bulunan hesaplarınızdan yapacağınız para transferi işlemlerinde IBAN numarana gerek duyabilirsiniz. IBAN numaranızı öğrenmek için Halk Bankası şubelerine mesai saatleri içerisinde başvurabilirsiniz. Çalışma saatleri dışında veya tatil günlerinde para transferi işlemlerinizin aksamaması için IBAN numaranızı diğer bankacılık hizmet kanallarından öğrenebilirsiniz. IBAN numaranızı öğrenmek için;

  • HalkBank Mobil uygulamasını kullanabilir.
  • Halkbank İnternet Şubesi ile işlem yapabilir.
  • Halk Bankası ATM’lerini kullanabilir.
  • Halk Bankası IBAN Kontrol uygulaması ile IBAN hesaplayabilirsiniz.

HalkBank Mobil ile IBAN Numarası Öğrenme

HalkBank Mobil uygulamasını kullanarak dilediğiniz zaman pratik bir şekilde IBAN numaranızı ve diğer hesap bilgilerinizi bilgileri öğrenebilirsiniz. HalkBank Mobil’den IBAN numaranızı öğrenmek için;

  1. HalkBank Mobil uygulaması giriş ekranından Müşteri veya Kimlik Numarası ve Parola bilgilerinizi doldurun. Parola belirlemediyseniz ya da unuttuysanız Parolamı bilmiyorum seçeneğin tıklayarak parola oluşturabilirsiniz. Hat ya da numara değişikliği nedeniyle numaranız blokeli ise Blokeli seçeneğine tıklayarak kart bilgilerinizle işlem blokenizi kaldırabilirsiniz.
  2. HalkBank Mobil’e giriş yaptıktan sonra ana ekranda görüntülenen seçeneklerden Hesaplar’a tıklayın, hangi hesabınız ile işleme devam edeceğinizi seçin.
  3. Seçtiğiniz hesaba ait IBAN numarası, hesap numarası gibi bilgilerin bulunduğu sayfaya yönlendirileceksiniz. Dilerseniz IBAN numaranızı uygulama üzerinde Paylaş butonuna tıklayarak SMS, amil ya da diğer mesajlaşma uygulamaları ile paylaşabilirsiniz.

HalkBank İnternet Şubesinden IBAN Öğrenme

İşleminizi internet şubesi üzerinden gerçekleştirmek için HalkBank.com.tr adresinden İnternet Şubesi > Bireysel seçeneklerine tıklayın. Giriş ekranında sizden istenilen bilgileri doldurduğunuzda internet şubesi ana sayfasına yönlendirileceksiniz.

Ana sayfanın solunda yer alan menüden Hesaplar linkine tıklayın, bu ekranda vadeli mevduat hesaplarını ve vadesiz hesaplarını görüntüleyeceksiniz. İşleminize hangi hesapla devam edeceğinizi seçerek IBAN numaranızı öğrenebilirsiniz.

HalkBank ATM’lerinden IBAN Öğrenme

HalkBank kredi kartı ya da banka kartınız ile tüm HalkBank ATM’lerinden IBAN numaranızı öğrenebilirsiniz. İşleminizi gerçekleştirmek için;

  1. Kartınız ve şifreniz ile giriş yapın, kredi kartı kullanacaksanız işlem yapmak istediğiniz hesaba bağlı kredi kartı kullandığınızdan emin olun.
  2. ATM menüsünden Hesaplar seçeneğine dokunun, vadeli ve vadesiz hesaplarınızdan dilediğinizi seçin.
  3. Yönlendirildiğiniz hesap ekranında IBAN numaranızı görüntüleyebilirsiniz.

HalkBank IBAN Kontrol Aracı ile IBAN Öğrenme

HalkBank.com.tr adresine giderek IBAN Kontrol aracını kullanabilirsiniz. Hesabınızın bulunduğu HalkBank şubesini ve hesap numarasını girdikten sonra IBAN Hesapla butonuna tıklamanız yeterlidir.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası