Garanti Bonus Kredi Kartı Ödeme Erteleme

0

Milyonlarca müşteriye sahip olan Garanti Bankası her geçen gün yenilikler sunuyor. Bonus kredi kartı sahiplerine özel çok sayıda kampanyalar sunmaktadır. Elbette her ne kadar kampanyalarda olsa ekonomik açıdan bazı olumsuzluklar yaşanabilir. İşte burada Garanti Bonus kredi kartı ödeme erteleme tam da zamanında imdadınıza yetişiyor. Kredi kartı borçlarını bir süre ertelemek veyahut bir sonraki aya atlatmak ekonomik açıdan rahatlık sunabilir. Elbette ekonomik olarak sıkışıklık söz konusu olduğunda bu yola başvurmak daha mantıklı olacaktır.

Garanti Bonus İşlem Taksitlendir

Bazı alışverişlerde yapacağınız ödeme için kredi kartınızdan tek çekim yapma zorunluluğu ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Böyle bir durum oluştuğunda ödeme zorluğu çekmeme adına sonradan taksitlendirme işlemi talebinde bulunabilirsiniz. Garanti Bonus işlem taksitlendir ile borcunuzu geniş zamanlı ödeme imkanına sahip olabilirsiniz. İşlem taksitlendirme seçeneğinde belirli oranda faiz uygulanmakta olup, diğer ayların ekstresine yansıtılmaktadır.

Garanti Bonus İşlem Erteleme

Peşin alışverişinizi yaptıktan sonra ödemeye dair işlem erteleme talebinde bulunabilirsiniz. Garanti Bonus işlem erteleme hem ödeme kolaylığı sunmakta hem de ekonomik olarak daha ferah bir dönemi size sunmaktadır. 1 aylık işlem erteleme de herhangi bir faiz talep edilmezken 2 aydan daha fazla erteleme söz konusu olduğunda dönemsel faiz uygulanmaktadır. Ertelemeye dair faiz oranlarını müşteri temsilcisinden ya da banka şubesinden öğrenebilirsiniz.

Garanti Bonus Ekstre Atlat

Garanti Bonus ekstre atlat hem avantajlı hem de geniş zamanlı ödeme imkanı sunuyor. Ekstre borcunu 3 ay sonrasına erteleme imkanı sunan ekstre atlat seçeneği 3 ay sonunda da 6 taksit imkanı sunuyor. Oldukça avantajlı olan ekstre atlat ürününden faydalanmak için asgari tutarı ödemeniz gerekecektir. Asgari tutarın ödenmesi ile birlikte internet bankacılığı, müşteri hizmetleri veya banka şubesi aracılığı ile ekstre atlat işlemini yapabilirsiniz. Zorlu ekonomi şartlarında oldukça faydalı olan bu ödeme yöntemine faiz işlendiğini unutmamalısınız.

Garanti Bonus kredi kartı ödeme erteleme işlemlerine ek olarak rahatlık sunacak bir diğer seçenek de ek taksit imkanıdır. Taksitli alışverişinize ek olarak talebiniz doğrultusunda yeni taksitler ekleyebilirsiniz. Daha uzun süreli ödemeler gerektiren bu uygulama yasal olarak taksit imkanı sunulan harcamalarda geçerlidir.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası