DAF, PACCAR Connect’i Tanıtıyor

En yüksek performans için yeni çevrimiçi filo yönetim sistemini sunuyoruz.

0

Geniş bilgi yelpazesi ve kullanıcı dostu arayüzü ile yeni PACCAR Connect, çevrimiçi filo yönetimi platformlarında standartları belirliyor. PACCAR Connect, kolay erişim sağlar ve mevcut üçüncü parti yazılımlarla entegrasyonu oldukça basittir. Tüm yeni DAF XB, XD, XF, XG ve XG+ modelleri, standart olarak en az 10 yıl süreyle PACCAR Connect hizmeti ile birlikte sunulmaktadır.

PACCAR Connect; kamyon içindeki donanım ve yazılım, kabinde opsiyonel olarak bulunan çıkarılabilir tablet ve hemen hemen her sabit veya taşınabilir cihazdan erişilebilen çevrimiçi bir portal içerir. PACCAR Connect, operatörlerin her zaman ve her yerden bağımsız araçlar ve tüm filonun performansı, lojistik süreçler ve sürücülerin performansı hakkında gerçek zamanlı bilgiler almasını sağlayarak kazançlarını artırmalarına yardımcı olur.

 

Kusursuz entegrasyon

PACCAR Connect’in önemli avantajlarından biri, çevrimiçi portal üzerinden ‘üçüncü taraf’ olarak tanımlanan mevcut lojistik uygulamalarının verilere erişebilmesidir. Bu özellik, lojistik süreçleri ve filo performansını bir bilgisayar, dizüstü bilgisayar veya tablet aracılığıyla izlemeyi daha da kolaylaştırır.

PACCAR Connect Tablet, DAF navigasyon sistemine bağlanabilen PACCAR Connect’in mobil hizmetlerini içerir, bu da sürücülerin işlerini daha rahat ve verimli bir şekilde yapmalarını sağlar. Bu bağlantı sayesinde, operasyon merkezinin belirlediği yeni rotalar doğrudan DAF Kamyon Navigasyon sistemine aktarılabilir.

 

Analizler

PACCAR Connect, kamyon ve filo performansını 7/24 çevrimiçi olarak izlemenizi veya “Rapor Planlayıcı” aracılığıyla istediğiniz zaman bu bilgileri e-posta ile almanızı sağlar. Rota ve yakıt verileri, kullanıcı tercihlerine göre kontrol panelinde görüntülenebilir. Maksimum verimlilik için, bir kamyon teslimat noktasına yaklaştığında veya bir bayi tarafından bakım yapıldıktan sonra kamyon yeniden tam faaliyet durumuna döndüğünde merkezi bilgilendiren “coğrafi sınırlar oluşturma” özelliğini kullanır.

Filo sahipleri, daha detaylı bilgi elde etmek istediklerinde, isteğe bağlı ECO Score ve Araç Sağlığı modüllerini ekleyebilirler. ECO Score, sürücü performansı hakkında detaylı analizler sunarken, Araç Sağlığı modülü aracın mevcut durumu üzerine odaklanır ve aracın gerçek zamanlı kontrol paneli sinyallerini ve bir sonraki servis zamanını gösterir.

 

Standart olarak 10 yıl

Yeni DAF XB, XD, XF, XG ve XG+ modelleri, araç sahibi değişiklik gösterse dahi, on yıl süresince standart olarak PACCAR Connect’e bağlı kalır. Bu dönem içinde, portalın tüm güncellemeleri en yeni yazılım kullanılarak ücretsiz olarak yapılır. DAF Connect kullanıcıları için sunulan yeni ve daha gelişmiş PACCAR Connect yazılım güncellemesi, ek ücret talep edilmeden gerçekleştirilir.

 

Yeni standart

Her yeni DAF modelinde standart olarak bulunan PACCAR Connect çevrimiçi filo yönetimi platformu, kullanım kolaylığı açısından yeni bir standart belirliyor. Üçüncü taraf lojistik uygulamalarla kusursuz entegrasyon ve isteğe bağlı PACCAR Connect Tablet aracılığıyla, lojistik süreçlerin izlenmesi ve iyileştirilmesi artık her zamankinden daha kolay ve daha etkili.

 

Bir Önce ki Haberimize Buradan Ulaşabilirsiniz

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası