Benzinden Sonra Motorine de İndirim Geliyor

1

Son zamanlar da dolar kurunda yaşanan sert düşüşler nedeni ile gözler petrol ürünlerinde olacak indirimlere çevrildi. Doların değer kaybetmesi rafineri çıkış fiyatlarında değişikliklere neden oldu ve PUİS’in benzinde indirime gidileceği haberini duyurdu fakat aynı indirimler motorin için belirtilmemişti. Bugün itibariyle Motorine de İndirim geliyor bilgisi verildi.

Sürücülerin merakla beklediği Motorine de İndirim müjdesi bugün açıklandı. Ortalama olarak şuan 4.68 TL – 4.70 TL aralarında satışı bulunan motorine gece yarısından itibaren 12 – 14 kuruş indirim gelmesi bekleniyor. İndirimin ardından motorinin litre fiyatı İstanbul’da ortalama 4.62 TL’den 4.50  TL’ye, Ankara’da 4.66 TL’den 4.48 TL’ye, İzmir’de ise 4,64 TL’den 4.50 TL civarlarına düşmesi bekleniyor.

Benzinden Sonra Motorine de İndirim

Dün Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası açıklamalarından sonra ‘Benzine İndirim Geliyor‘ haberimizde ön görüldüğü gibi 14 kuruşluk indirim benzin fiyatlarına yansımış durumda. Dizel için PÜİS’den gelen açıklama ise şöyle; Rafineri çıkış fiyatlarında değişiklik beklendiği için 27 Nisan 2017 tarihinden geçerli olmak üzere motorin grubunda 12-14 kuruş civarında indirim beklenmektedir. Benzin grubunda ise 26 Nisan 2017 tarihinde fiyat değişikliği beklenmemektedir.

Bunları da beğenebilirsin
1 yorum
  1. Muhammed diyor

    Benzine ayrı gün mazota ayrı gün lpg ye ayrı gün indirim geliyor. İki üç günde vatandaşın sırtından ne kadar koparırsak kardır düşüncesiyle hareker ediyorlar.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası