Benzin, Motorin ve LPG’ye Zam Geldi

0

Her geçen gün fiyat değişikliği yaşanan akaryakıt fiyatlarında bu geceden itibaren geçerli olmak üzere tekrardan bir değişim yaşanacak. Daha dün motorin grubuna gelen indirimin ardından bugün tüm akaryakıt fiyatlarına zam geleceği açıklandı. Benzin, motorin ve LPG grubuna gelen zamlar bu geceden itibaren geçerli olacak.

Zam bilgisini Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), sosyal medya ağı Twitter üzerinden paylaştı. Yapılacak olan zam tutarları ise benzinde 15 kuruş, motorinde 10 kuruş, LPG grubunda ise 4 kuruş şeklinde olacak. Tüm akaryakıt gruplarına uygulanan zamlar 18/04/2020 tarihi itibariyle geçerli olacak.

Bu geceden itibaren Ankara’da litre fiyatı 5,24 TL’den satılan benzin 5.39 TL’ye, 5.16 liradan satılan motorin litre fiyatı ise 5.26 kuruşa yükselecek. İstanbul’da ise 5.10 TL’den satılan benzin 5.15 TL’ye, şehirdeki ortalama motorin fiyatı ise 5.08’den 5.18’e yükselmiş olacak. İzmir’deki değişim ise benzinde; 5.27 TL’den 5.42’ye, motorin grubunda ise 5.19 TL pompa satış fiyatı 5.29 TL tutarlarına yükselecek.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası