Akbank Hesap Bakiyesi Sorgulama

0

Akbank’ta bulunan vadesiz hesaplarınızın bakiyesini tüm Akbank şubelerinden kimlik numaranız ile işlem yaparak öğrenebilirsiniz. Şubeye gitmeden Akbank Hesap Bakiyesi Sorgulama işleme gerçekleştirmek için aşağıdaki kanalları kullanabilirsiniz;

  • Akbank Müşteri Hizmetleri
  • Akbank ATM’leri
  • Akbank İnternet Bankacılığı
  • Akbank Direkt Mobil Bankacılık

Akbank Müşteri Hizmetleri Hesap Bakiyesi Öğrenme

0850 222 25 25 numaralı Akbank Müşteri Hizmetleri’ni arayarak hesap bakiyenizi sesli yanıt sistemi ile ya da müşteri danışmanlarına bağlanarak öğrenebilirsiniz. İşlemi gerçekleştirebilmek için hesabın yasal sahibi ya da yasal sahibin bankacılık işlemleri yapmaya yetkili vekili olmanız gerekmektedir. İşlem sırasında müşteri danışmanları kimlik doğrulaması isteyecektir.

Akbank ATM’lerinden Hesap Bakiyesi Sorgulama

Türkiye’nin neresinde olursanız olsun Akbank ATM’lerinden banka kartınız veya işlem yapmak istediğiniz vadesiz hesaba bağlı kredi kartınız ve şifreniz ile işlem yaparak hesap bakiyenizi öğrenebilirsiniz.

Bakiyenizi görüntülemek için giriş yaptıktan sonra ana menüden Hesaplarım> Vadesiz hesaplarım adımlarını izleyin. Bakiyesini öğrenmek istediğiniz vadesiz hesabınızı seçin. Açılan ekranda hesap bakiyenizi görüntüleyebilirsiniz.

Akbank İnternet Bankacılığı ile Hesap Bakiyesi Sorgulama

Akbank internet bankacılığı kullanarak hesap bakiyenizi öğrenmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz;

  1. Akbank.com.tr adresine gidin.
  2. Ekranın sağ üst köşesinde yer alan Bireysel seçeneğine tıklayın.
  3. Giriş ekranında Müşteri Numarası/ T.C. kimlik Numarası ile Giriş ve Kredi Kartı Numarası ile Giriş şeklinde iki seçenek görüntüleyeceksiniz. İşleminize dilediğiniz seçenekle devam edebilirsiniz.
  4. Giriş seçeneğinizi belirledikten sonra Akbank şifrenizi yazarak sisteme giriş yapın, şifrenizi bilmiyorsanız giriş ekranının alt kısmında yer alan Şifre Al butonuna tıklayın. Şifre Al ekranında kimlik bilgilerinizi doğrulayarak Akbank Şifrenizi alabilir ya da daha önceden alıp unuttuğunuz şifrenizi yenileyebilirsiniz.
  5. Sisteme giriş yaptıktan sonra menüden Hesaplar> Vadesiz Hesaplarım adımlarını izleyin.
  6. Bakiyesini görüntülemek istediğiniz hesabı seçerek ilerleyin. Açılan ekranda hesap bakiyeniz görüntülenecektir. Dilerseniz bu ekranda hesabınızdan gerçekleştirdiğiniz bankacılık işlemlerinin detaylarını ve hesap hareketlerini inceleyebilirsiniz.

Akbank Mobil ile Hesap Bakiyesi Sorgulama

Akbank Mobil uygulaması ile vadesiz hesap bakiyenizi sorgulamak için Akbank Mobil uygulamasına Müşteri Numaranız/ T.C. kimlik numaranız ve Akbank şifreniz ile giriş yapın. Daha sonra internet bankacılığı işlemleri için verilen aynı yönergeyi takip ederek hesap bakiyenizi görüntüleyebilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası