Gumpert Apollo Intensa Emozione 2019 Tüm Özellikleri ile Duyuruldu

0

Alman markası olarak üretilen Apollo, günümüze ‘süper spor otomobil’ kazandırabilme tutkusuyla bu sezona damgasını vuracak bir otomobil üretti! İşte karşınızda Gumpert Apollo Intensa Emozione 2019! Muhteşem özellikleri ve dinamiği ile göz kamaştıran bu otomobil, sizlere yollarda spor otomobil sürme tutkusu, hız ve konforu aynı anda sunuyor. Üstelik A sınıfı güvenliği ile beraber de kişilere %100’e kadar testlerden başarı ile geçen bir otomobili kullanma fırsatları tanıyor.

2700 mm aks aralığına sahip olan Gumpert Apollo Intensa Emozione 2019, 5 metreden fazla uzunluğu ile göz doldurmaktadır. 6.3 litrelik V12 motora sahip olan aracın ağırlığı ise 1250 kilogram! Özellikle karbon fiber malzemelerin yoğunlukta kullanılması sebebiyle aracın ağırlığında böylesi bir rakam yakalanması normal görülüyor.

V12 motor gücüne sahip olan araçta aynı zamanda 780 PS, 760 NM Tork güç üreten benzinli bir sistem yer almaktadır. Bunun yanı sıra 20 inç önler, 21 inç arkalar olmak üzere jant ve lastik aralığında kalite yakalamak söz konusu! Comfort, Sport ve Auto olmak üzere üç farklı mod ile kontrol edilebilen bu araç, iç mekanizma bakımından da tam anlamıyla donanımlı bir otomobil olarak öne çıkıyor! Gumpert Apollo Intensa Emozione 2019 fiyatı ise 2,3 milyon Euro! Yani Türkiye’de bu otomobili satın almak isterseniz ortalama 10-15 milyon TL arası bir bütçe ayırmak gerekecektir.

2019 Gumpert Apollo Intensa Emozione Teknik Özellikleri

Gumpert Apollo Intensa Emozione 2019 teknik özellikleri ile göz kamaştıran bir otomobil! Bu noktada özellikle araç tutkunları ve hızı sevenlere tam anlamıyla hitap eden bu otomobil, yollarda muhteşem bir konfor ve sürüş deneyimi elde etmenizi sağlıyor. Kısaca aracın teknik özelliklerine değinirsek;

  • Motor gücü – 6.3 litre V12 motor / 780 PS / 760 NM Tork gücü
  • Şanzıman – 6 ileri otomatik vites
  • Performans – 0-100 km arası 2,7 saniye / maksimum hız 335 km
  • Yakıt tankı – 100 litre
  • Boş ağırlık – 1250 kilogram
Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası