McLaren 720S Track Pack ile 24 kg Hafifledi

0

Merkezi Birleşik Krallık’da bulunan spor otomobil devi McLaren, 720S modelinin kabiliyetini geliştiren yeni bir paket tanıttı. Hali hazırda oldukça etkileyici verilere sahip olan Coupe’nin, Performance versiyonuna Track Pack opsiyon seçeneği eklendi. 2016 yılı sonların da 570S Coupe Track Pack’i, 2018 içinde 570S Spider Track Pack’i listesine dahil eden şirket, McLaren 720S ‘e uyguladığı değişimle süper otomobili 24 kg kadar da hafifletmeyi başarmış. Normalde otomobilin şimdiki ağırlığı 1322 kg. Performance versiyonu üzerine gelen paket içeriğinde bulunan yeni karbon fiber parçalar bu hafiflemeyi mümkün kılmış.

McLaren 720S Track Pack ile 24 kg Hafifledi

Performance versiyonuyla gelen paketin içeriğindeki karbon fiber parçalar kaput, arka çamurluk kısmında yer alan hava girişlerinin yanı sıra yan ayna kapaklarında da kullanılmış. Ayrıca yeniden ele alınmış egzoz sistemi, hafif 10 kola sahip jantlar, parlak yapıdaki siyah spoyler de paket kapsamında karbon fiberden üretilmiş. Yine iç kısıma baktığımız zaman buralar da karbon fiber teknolojisinden izler görüyoruz. Otomobilin sürücü odaklı kabininde de yarış koltukları karbon fiber malzemeden. Bu parçalarda opsiyon seçenekleri ile birlikte standart olarak veya daha konforlu Touring ölçüleriyle satın alınabilmekte. Alkantaa kaplı spor direksiyonun da yine arkasında yer alan vites kulakçıkları karbon fiberden.

McLaren 720S Track Pack ile 24 kg Hafifledi

McLaren 720S Track Pack

Paket kapsamında artık araç içerisin de bir de kamera bulunuyor. 720S yazılımıyla eşleştirilen bu kameralar ile sürücüler pist yarışların da derecelerine ve turlarına anında ulaşabilecekler. İngiliz markanın bu paket için istediği ücret kendi ülkesinde yaklaşık olarak 28 bin 360 Euro. Yani günümüz kuruyla TL karşılığı 200 bin TL civarı. McLaren kullanılan bu parçaların ve eklentilerin tek tek alındığında daha fazla tuttuğunu söylüyor. Totale baktığımız zaman McLaren 720S Performance ve yeni paket Track Pack’ın toplam ederi 224 bin 700 Euro. Oda yine TL’ye çevrildiği zaman çok ciddi bir rakama denk geliyor (1.582 Milyon TL). Bu opsiyonlar ve otomobillere bırakın sahip olmayı bir çok sürücünün hayalinin bile ötesin de kalıyor.

McLaren 720S

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası