Karma Elektrikli ve Otonom Sürüşlü Kargo Minibüsünü Tanıttı

0

Amerika’nın Kaliforniya Eyaletinde kurulan ve dünyanın ilk lüks elektrikli otomobilini üreten Fisker Automotive, 2011 yılında ürettiği Karma isimli lüks spor modelinden sonra şirketin adını da Karma olarak değiştirmişti. Karma isim değişikliğinden sonra elektrikli ve hibrit modeller üzere tekrar yoğunlaştı.

Otomotiv şirketi, mart ayında da E-Flex ismini verdiği yeni platformunu tanıttı. Yeni platform tanıtımında Karma otonom özelliklere sahip kargo araçları üzerinde çalışmalar yaptığı bilgisini de vermişti. Bugün itibariyle de müjdesini verdiği 4. seviye yarı otonom özelliklere sahip elektrikli kargo minibüsünün tanıtımı gerçekleşti.

Minibüs, Fiat Ducato Gövdesi Taşıyor

Şirket tarafından paylaşılan bilgilere göre yeni elektrikli kargo aracında yeni E-Flex platform yer alıyor. Fakat gövde olarak araç Fiat Ducato’nun gövdesine sahip. Karma yaptığı açıklama da yeni aracının oldukça esnek olduğunu ve başka araçlara kolayca dönüşebileceğinin de bilgisini verdi.

Birden, dört adede kadar elektrikli motorlar ile donatılabilecek aracın, menzil uzatıcı sistemlere ve bir çok teknolojik yeniliğe sahip olacağı söyleniyor. Elektrikli ve otonom özelliğe sahip olan bu kargo aracı hakkında ise Karma daha fazla bir açıklama henüz yapmadı. Önümüzdeki aylarda detaylarının paylaşılması beklenen modelin neler vaat edeceği ise şimdiden merak konusu olmuş durumda.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası