HalkBank Hesap Bakiyesi Sorgulama

0

HalkBank vadesiz hesaplarınızda ne kadar paranız olduğunu hesap bakiyesi sorgulama işlemi ile öğrenebilirsiniz. HalkBank hesap bakiyenizi öğrenmek için;

  • HalkBank şubelerinden
  • HalkBank müşteri hizmetlerinden
  • HalkBank ATM’lerinden
  • İnternet bankacılığından
  • Mobil bankacılık uygulamasından sorgulama yapabilirsiniz.

HalkBank Şubeden Hesap Bakiyesi Sorgulama

HalkBank vadesiz hesaplarınızın bakiye bilgisini hafta içi çalışma saatleri arasında şubeden öğrenebilirsiniz. Halkbank çalışma saatleri 09.00-17.00 arasıdır. Şubeden hesap bakiyesi öğrenmek için hesabın yasal sahibi olmanız gerekir. Bankanın çalışma saatleri dışında, hafta sonu ya da resmi tatillerde hesap bakiyenizi sorgulamak için diğer yöntemlere başvurabilirsiniz.

HalkBank Müşteri Hizmetleri Bakiye Sorgulama

444 0 444 numaralı HalkBank müşteri hizmetlerini arayarak 7 gün 24 saat hesap bakiyesi sorgulama işleminizi yapabilirsiniz. Hesap bakiyesi sorgulama işlemi sesli yanıt sistemi üzerinden gerçekleştirilebilmektedir. Dilerseniz müşteri danışmanlarına bağlanarak da işleminizi yapabilirsiniz, bu durumda hesabın yasal sahibi olmanız gerekir, işlem sırasında müşteri danışmanları kimliğinizi teyit edecektir.

HalkBank ATM’lerinden Bakiye Sorgulama

HalkBank ATM’lerinden hesap bakiyenizi öğrenmek için hesap kartınız ya da bakiyesini sorgulamak istediğiniz vadesiz hesabınıza bağlı kredi kartınız ile işlem yapabilirsiniz. HalkBank ATM’sinden bakiye sorgulamak için;

  1. Size en Yakın HalkBank ATM’’sine giderek banka/kredi kartınız ve şifreniz ile sisteme giriş yapın.
  2. Ana Menüden Hesaplarım sekmesine tıklayarak vadesiz hesaplarınızı listeleyin.
  3. Bakiyesini öğrenmek istediğiniz vadesiz hesabı seçin, açılan ekranda bakiyeniz görüntülenecektir.

HalkBank İnternet Bankacılığı Bakiye Sorgulama

HalkBank internet bankacılığına giriş yapmak için;

  1. Halkbank.com.tr adresine gidin, ekranın üst kısmında yer alan İnternet Şubesi butonuna tıklayın, açılan seçeneklerden Bireysel seçeneği ile devam edin.
  2. Açılan giriş ekranında Müşteri Numaranız ya da T.C. Kimlik Numaranız ile parolanızı girin. Parolanızı bilmiyorsanız, unuttuysanız ya da numara/hat değişikliği nedeniyle blokeli ise giriş ekranının altında yer alan Parolamı Bilmiyorum/ Blokeli sekmesine dokunarak parola oluşturabilir, yenileyebilir ya da blokenizi kaldırabilirsiniz. Parola yenileme ekranında banka kartı ya da kredi kartı bilgilerinizle işlem yapabilirsiniz.
  3. İnternet bankacılığı sistemine giriş yaptıktan sonra ekranında sol kısmında ana menüyü görüntüleyeceksiniz. Buradan Hesaplarım seçeneğine tıklayarak bankanızda bulunan vadesiz hesaplarınızı listeleyebilirsiniz. Daha sonra vadesiz hesaplarınızdan bakiyesini öğrenmek istediğiniz hesaba tıklayarak işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Mobil Bankacılık ile HalkBank Hesap Bakiyesi Sorgulama

HalkBank Mobil uygulamasına Müşteri numaranız veya T.C. kimlik numaranız ve müşteri parolanız ile giriş yaptıktan sonra açılır menüden Hesaplarım> Vadesiz Hesaplarım adımlarını izleyin, sorgulamak istediğiniz vadesiz hesabınızı seçerek bakiyenizi görüntüleyebilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası