Chip Tuning ile Yakıt Tasarrufu

Profesyonel olarak yapılan chip tuning uygulamasında kullanılan kaliteli yazılımlar sayesinde en verimli hizmeti sunan firma, müşteri memnuniyetini üst seviyede tutuyor. Yakıt, araçlarda en fazla dikkat edilen, bütçeyi etkileyen önemli giderler arasında yer alıyor. Chip tuning uygulaması, yakıttan tasarruf ederek ekonomiye katkı sunuyor. Tüm araçlarda yer alan kontrol ünitesi, görev olarak tüm bilgileri toplayan araç beynidir. Motor sistemine bilgi akışı yaparak tüm bilgi kaynaklarının doğru çalışmasını sağlar. Chip tuning işleminde orjinal yazılım okunur, değişiklik ya da güncelleme işlemi yapılarak araca yüklenir. Lisanslı yazılım ile aracınıza kaliteli bir hizmet sunuyor.

0

Araçların motor kontrol ünitesinde yer alan yazılımı değiştirerek performansını artırmayı hedefleyen yöntemler arasında olan chip tuning firmamızın hizmetleri arasında yer alıyor. Chip tuning yöntemi ile yakıttan tasarruf ederek, aracın tork ve güç değerlerinde artış gerçekleşiyor. Araç motoruna uygun eşleştirme sağlanarak, ortam sıcaklığı, hava basıncı, yakıt püskürtme değeri ve hava akışı en üst performansa çıkarılıyor. Bilgisayar ile tüm bilgilerin aktarıldığı chip tuning yönteminde, araç performansı iyileştirilir. Orjinal yazılımın değiştirilmesi aşamasında bu bilgiler yedeklenir. En uygun fiyatlarla aracınızın ihtiyacını gideriyor, müşteri memnuniyeti ve araç performansını artırıyor.

Chip Tuning Nasıl Yapılır?

Chip tuning uygulaması iki şekilde gerçekleştirilir. Öncelikli olarak orjinal chip çıkarılır ve yeni chip yerleştirilir. İkinci yöntemde, araçta yer alan chip programlanabilir özelliğe sahip ise yeni program orjinal yazılıma aktarılır. Dizel ve benzinli araçlarda uygulanan chip tuning yönteminin en büyük faydaları arasında yakıttan tasarruf vardır..

Chip Tuning İşlemleri Hakkında

Müşteri talebine ya da araç ihtiyacına uygun olarak yapılan chip tuning yönteminde performansın en üst seviyede olması hedefleniyor. Yakıt tasarrufu sağlamak, dpf egr çözümü, adblue iptalleri, cat tca swirl dtc çözümü, tork değeri artışı ve performans yükseltme işlemleri yapılıyor. Chip tuning yakıt tasarrufu uygulamasında, işlem fiyatları belirlenirken araç modeli, işlem ve araç performansına bağlı olarak belirleniyor. Chip tuning uygulaması yapılan araçlar arasında; marine, ağır vasıta, binek, ticari ve dorse grubu gibi araç türleri vardır. İş makineleri ve tarım araçlarının performansını artırmak adına chip tuning hizmeti en çok talep edilen araç türleri arasındadır. Sizde bu işlemleri kendiniz yapmak istiyorsanız online satış websitemizden (ecudna) hızlıca chip tuning cihazı satın alabilirsiniz.

Chip Tuning Avantajları

Chip tuning, aracın bütünüyle iyileşmesini sağlar. Bu nedenle modifiye tutkunları tarafından tercih edilir. Araçların bazı temel özellikleri yeterli gelmeyebilir. Bu durumda chip tuning uygulamasına başvurarak, araç performansı daha iyi hale getirilir. Yakıt harcamasının fazla olması Ecu’nun işlevinde sorun olduğunu gösterir. Chip tuning yakıt tasarrufu uygulaması ile yazılımda bulunan bazı sorunlar giderilebilir ya da değiştirilebilir. Yazılım araç modeline uygun olarak tasarlanır.

Yedeklenen orjinal yazılımın yedeklenmesi ile memnun kalınmaması halinde eski haline döndürmek mümkün oluyor. İşinin uzmanları tarafından yapılması gereken bu uygulamada kullanılan yazılım lisanslı olmalıdır. Chip tuning fiyatlarında öncelikle yapılacak işlemler önemlidir. Bazı yazılımlarda değişiklik yapılabilirken, bazı durumlarda orjinal chip tamamen değişmelidir. Araç modeli ise belirleyici diğer faktörler arasındadır. Chip tuning her model ve türden araç için en ideal seçimdir. Araç performansını güçlendirmek adına ister benzinli ister dizel araçlar için kullanılan profesyonel çözümler arasındadır-

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası