Automechanika İstanbul Fuarına Metadiag damgasını vurdu

2-5 Haziran 2022 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Automechanika İstanbul, üç kıtadan tüm otomotiv üretim ve onarım profesyonellerini bir araya getirdi.

0

Otomotiv satış sonrası endüstrisi için dünyanın lider ticaret fuarı markası Automechanika’nın Türkiye’deki tek etkinliği olan Automechanika Istanbul, 2-5 Haziran 2022 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi‘nde düzenlendi. 28 ülkeden 825 katılımcı firma ve 141 ülkeden 48.354 profesyonelin bir araya geldiği fuarda sergilediği ürünler ile tüm dikkatleri üzerine çeken Metadiag, sektöre özel geliştirdiği yazılım çözümleriyle fuara damgasını vurdu.

Metadiag, Otomotiv sektörüne özel yüksek teknoloji yazılım çözümleri geliştirerek sektöründe kalite ile profesyonelliğin bir arada yer aldığı çözümler ile yoluna devam edeceğinin mesajını etkili bir şekilde verdi.

Metadiag Yönetim Kurulu Başkanı Seyhan Keskinkılıç, Metadiag’ın uluslararası bir marka olma amacı ile faaliyetlerini sürdürdüğünü kaydederek “Uluslararası bir marka olmanın gerekliliği olarak bu zamana kadar yurt içi ve yurt dışında düzenlenen birçok fuara katılarak şirketimizi ve ülkemizi iyi bir şekilde temsil ettik. Bundan sonra da aynı tempomuzu sürdürerek sektör ile ilgili organizasyonlara katılmaya devam edeceğiz.’’ diye konuştu.

Automechanika İstanbul fuarının her yıl olduğu gibi ziyaretçi akınına uğradığını belirten Keskinkılıç,  “Sektörümüz için çok güzel bir organizasyondu. Fuar bizim açımızdan çok yoğun geçti. Bizler bu tür organizasyonları çok önemsiyor ve değer veriyoruz. Sadece kendimizi değil, sektörümüzü ve ülkemizi temsil ettiğimizin bilinci ve sorumluluğu ile fuarlarda yer alıyoruz. Çok pozitif yorumlar ve geri dönüşler aldık” ifadelerini kullandı.

Keskinkılıç, marka olarak Türkiye merkezli tüm dünyaya hizmet veren bir teknoloji firması olduklarını belirterek ”Ağır vasıta, binek, iş makinası ve endüstriyel motorların arıza çözümleri için gerekli ekipmanların ve yazılımların Türkiye üreticisi ve sağlayıcısıdır. Deneyimli mühendis ve teknik ekip kadromuz ile geleceğin teknolojilerini üretmek için çalışan yerli ve milli bir teknoloji firmasıdır. Otomotiv sektörüne özel yüksek teknoloji yazılım çözümleri geliştiriyoruz. Standart olarak üretilen araçları, yazılımsal ve donanımsal olarak geliştirerek, aracın coğrafi ve fiziki çalışma koşullarındaki verimliliğini maksimum seviyeye çıkartıyoruz. Araç Takip ve Sürücü Analiz Sistemleri, Damper Güvenlik Sistemleri, Emisyon Kontrol Sistemleri, Arıza Tespit Cihazları, Çip Tuning, Edblu, Beyin Tamiri gibi yerli ürünlerin tasarımı, üretimi, satışı ve teknik destek hizmetlerini veriyoruz.” şeklinde konuştu.

Metadiag olarak geliştirdikleri her özel projeye ‘değer odaklı’ yaklaştıklarını söyleyen Keskinkılıç “Bizim için değer üretmek, toplumsal kazanım sağlamak tüm ticari hedeflerden daha elzemdir. Fizibilitesi yapılmış ve son aşamasına geldiğimiz çalışmalarımız mevcut. Ekip olarak biz planlama kısmında çok hassas çalışıyoruz. Hiç bir hataya mahal vermeyecek şekilde, işin başından sonuna kadar her bir adımı ‘mükemmelliyetçi’ anlayışımızdan dolayı iyi hesaplıyoruz. İşimize olan hassas yaklaşımımız bizi sektördeki diğer paydaşlarımızdan ayırıyor.” değerlendirmelerinde bulundu.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası