2019 Sıfır Araç Kampanyaları – En Güncel Otomobil Kampanyaları

0

Sıfır otomobil piyasasını canlandırma girişimleri hem markaların ve üreticilerin hem de devlet kademelerinde hızla devam ediyor. Geçtiğimiz ay yerli üretim otomobillerin satışını artırmak amacıyla devlet bankalarınca çok düşük faizler ile krediler sunulması otomobil piyasasında satışları oldukça canlandırdı. Bunun yanı sıra yerli üretimi olan ve olmayan, yerli ve yabancı tüm üreticiler yılın son çeyreğinde yıllık satış hedeflerini tutturabilmek ve yeni yıla hazırlık yapabilmek amacıyla oldukça cazip avantajlar düzenlemeye başladılar. 2019 yılı üretim olan 2019 model sıfır araç kampanyaları sizler için derledik. Gelin marka marka 2019 sıfır araç kampanyaları nelerdir inceleyelim.

Honda Kampanyası

Japon otomotiv devi Honda’nın Civic modeli de Türkiye’de yerli üretim olarak üretilmekte olan araçlardan birisi. Özellikle son makyajlı kasası ile dikkatleri üzerine çeken Honda, 60 bin liraya varan 0.49’luk faiz oranıyla tüketicilere kredi desteği sunmakta. Ayrıca yeni sevilen hibrit modellerinden olan HR-V modeli içinde yeni kampanyalar hazırlanmaktadır.

Peugeot Kampanyası

Fransız üretici olan ve Türkiye’de BSA grubuna ait Peugeot’un yerli üretim aracı olmamasına rağmen satışlarını artırabilmek amacıyla 301 ve 208 modellerinde kredi, ve yüzde 0 faiz desteği ile son çeyrekte satışlarını artırmayı hedefliyor. Markanın bu iki araçta uyguladığı kampanya detayları için size en yakın bir Peugeot showroomunu ziyaret edebilirsiniz.

Citroen Kampanyası

Citroen de yıl sonu kampanyaları ile fırsatı değerlendirmek isteyen markalar arasında yer alıyor. Geçtiğimiz aylarda piyasaya çıkan C5 Aircross modeli ile Citroen de 40 Bin TL’ye %0,99’luk faiz seçeneğiyle kredi sağlamakta.

Toyota Kampanyası

Toyota, uluslararası piyasa da olduğu gibi ülkemizde de en yüksek satış rakamlarına ulaşan otomotiv markalarından birisi. Satışları daha da artırabilmek adına Corolla ve C-HR modelleri için 50 bin TL’ye varan ve 36 ay vade ile yüzde 0.69 faiz seviyelerinden kredi vermekte. Ayrıca Toyota’nın ticari araç kategorisinde bulunan Hilux içinde daha yüksek miktarlara ulaşan kredi kampanyaları bulunmakta. Markanın diğer araçları için ise Toyota’nın farklı fiyat avantajları bulunmakta.

Fiat Kampanyası

Hem binek hem de ticari kategori de oldukça başarılı satış değerlerine sahip olan Fiat, ülkemizde en çok tercih edilen otomotiv markalarından bir tanesi. Yerli üretimi de bulunan Fiat grubu 120 bin TL’ye varan kredi desteği ile özellikle hafif ticari araçlarda en yüksek miktarda kredi veren ve 60 ay gibi en yüksek vade seçenekleri sunan marka olarak kampanyalar arasında kendinden söz ettiriyor.

Ford Kampanyası

Amerika merkezli olan ve Türkiye otomotiv piyasasında oldukça popüler bir konum da bulunan Ford da Fiesta, Focus ve Kuga modellerinde sıfır faiz ile kredi vermeye hazır. Markanın kredi üst limitleri ise 60 bin TL olarak belirlenmiş durumda.

Hyundai Kampanyası

Hyundai, Türkiye’de üretim yapan araçlardan birisi ve i10, i20 modellerinin büyük çoğunluğu ülkemizdeki üretim hattından çıkmakta. Hyundai i10 ve Hyundai i20 modellerinde gene 50 Bin TL‘ye varan yüzde 0.49‘luk faiz oranı ile 24 aya varan krediler hazırlamakta. Ayrıca marka Elentra ve Accent Blue gibi modelleri için kredi ve takas desteği kampanyaları da sunmakta.

2019 Sıfır Araç Kampanyaları Detayları

Yılın son çeyreğinde tüm otomobil markaları finansman yönünden oldukça mantıklı kampanyalar sunarken takas desteği ve fiyat indirimlerini de hazırlamış bulunmakta. Bunun yanı sıra devlet bankalarının, özel bankaların ve finans şirketleri de otomotiv sektörü için bir çok kredi seçeneği sunmakta. Markaların ve bankaların ortaklaşa düzenledikleri yıl sonu kampanyalarından faydalanmak için tercih ettiğiniz markanın en yakın showroomunu yeni yıla girmeden ziyaret etmenizi öneririz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası