Yeni Ford Kuga 2018 Spor Görünüm Modern Bir Tarz

0

Yeni Ford Kuga 2018, sürücünün sürüş deneyimini mükemmelleştirmek üzere olağanüstü tasarlanmıştır. Islak, kuru, buzlu hava koşullarında ve farklı arazi koşullarında, yol tutuşu, tepki gösterme hassasiyeti ve viraj dönme dengesi ile sürücünün emniyetini en üst seviyede korumaktadır.

Yeni Ford Kuga 2018, içerisinde yer alan radar, ön tarafta seyir halindeki bir aracın varlığı saptayabilmekte ve aracı yavaşlatarak emniyet sağlamaktadır. Ön taraftaki yolun açılması durumunda ise eski hıza tekrar dönebilmektedir.

Seyir halinde iken, en taraftaki yolu sürekli izleyen bir kamera sistemi mevcut olup, aracın gittiği şerit sürekli takip edilmektedir. Şeritten çıkılması durumunda yeni Ford Kuga 2018 uyarı vererek sürücüyü ikaz etmektedir. Otomatik park sistemi ile her türlü park sorunu ortadan kalkmaktadır. Park sistemi ile aracın mevcut yere sığıp sığmayacağı ölçülmekte ve sürücü uyarılmaktadır.

Yeni Ford Kuga 2018 İç Tasarım

Yeni Ford Kuga 2018’in Performans ve Verimliliği

Araçta Ford Eco Boost motor kullanılmıştır. Motor, üstün performansı ile sorunsuz hızlı ve etkili bir sürüş keyfi sunmaktadır. Araçta bulunan otomatik başlat ve durdur özelliği, aracın daha az yakıt tüketmesini sağlamaktadır. Sürüş halinde trafik ışıklarında veya mecburu bekleme durumlarında, motor otomatik olarak kapatılmakta ve gereksiz yakıt tüketimi önlenmektedir. Motorun durması, klima, radyo ve benzeri özelliklere enerji gitmesini durdurmamaktadır. Bu gibi yerlere gerekli enerji sağlanmaktadır.

Yeni Ford Kuga 2018

Yeni Ford Kuga 2018 ile Konfor ve Rahatlık

Ses kontrolü ve dokunmatik ekran özelliği ile yeni Ford Kuga 2018 basit sesli komutlarla, müzik kontrolü yapabilir ve telefon görüşmesi yapılmasına olanak sağlar. Bunun yanında usb, mp3 gibi elektronik cihazlar veya bluetooth uyumlu telefonlardan müzik çalınabilmektedir. Ayrıca sistem, gelen mesajların da otomatik olarak okunmasını sağlayacak özelliktedir. Zahmetsizce kapı açma özelliği bulunmakta ve eller dolu iken, anahtarın cepte olması durumunda, arka tamponun altına doğru ayak hareket ettirildiğinde bagaj kapısı otomatik olarak açılmaktadır.

Yeni Ford Kuga 2018 Arka Görünüm

Yeni Ford Kuga 2018 İle Güvenlik ve Emniyet

Güvenlik ve emniyet yeni ford Kuga 2018 için ilk sıralardadır. Çok fazla sayıda güvenlik sistemi ile donatılmış ve olağanüstü bir rahatlık sunmaktadır. Araçta bulunan sensörler öndeki aracın ani bir şekilde durması durumunda, otomatik olarak fren uygulamaktadır. Bu özelliği ile olası kaza risklerini azaltmaktadır. Gelişmiş hava yastığı sistemi ile araç, ekstra bir güvenlik sağlamaktadır.

Yeni Ford Kuga 2018 Sport

Yeni Ford Kuga 2018 Fiyatları

Ford Kuga 2018 modeline 142.335 TL’lik başlangıç fiyatları ile sahip olmak için Ford Showroom’larını ziyaret edebilirsiniz. Yeni Kuga 3 farklı donanım paketiyle birlikte sunulmakta bunlar; Style, Titanium ve ST-Line donanım seviyelerinden oluşmakta. Standart özellikleri bünyesinde barındıran Style donanım paketi 142.335 TL’den başlıyor. Titanium donanım seviyesindeki ortanca paket 150.105 TL’den başlayan fiyatlarla. Son olarak Yeni Ford Kuga 2018, ST-Line donanım paketi ise 173.430 TL’lik başlangıç fiyatlarından oluşmakta. Belirtilen fiyatlar 2018 yılı için belirlenen başlangıç fiyatlarıdır. Fiyatları bölgesel ve seçilen özellik ve donanım seçeneklerine göre farklılıklar gösterebilmektedir. Daha fazla bilgi için Ford bayileri ile iletişime geçebilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası