Jaguar XF Sportbrake 2018 Tüm Özellikleri ile Karşımızda

1

Jaguar’ın E Segmenti için üretmiş olduğu Jaguar XF Sportbrake 2018, ikinci nesline 2 yıl önce kavuştuktan sonra, bu sene üçüncü neslini piyasaya sürdü. 2012 ve 2015 yılları arasında X250 kasası ile piyasada yer alan XF, şimdilerde ise 2018 yılı itibariyle yeni kasasını piyasada barındırıyor.

5 farklı motor seçeneği barındıran bu otomobil, baştan aşağı yeniliklere giderek tam anlamıyla konforlu bir yolculuk yaşamanıza yardımcı oluyor. Sedan kasa olarak üretilen ve 540 litrelik alan barındıran otomobil, 565 litrelik de bagaj kapasitesine sahip! arka koltukların katlanabilmesi sayesinde bagaj alanı 1700 litreye kadar çıkabiliyor! Motor seçeneklerinde ise;

  • 0 litre / 163 PS / arkadan çekişli
  • 0 litre / 180 PS / arkadan itişli ve AWD
  • 0 litre / 240 PS / AWD
  • 0 litre V6 / 300 PS / arkadan itişli turbo dizel
  • 0 litre / 250 PS / turbo benzinli arkadan itişli

Seçenekler barındırmaktadır. Seçtiğiniz herhangi bir Jaguar XF Sportbrake 2018 ile yolların tozunu attırma fırsatına direkt olarak erişebilirsiniz! Muhteşem bir otomobil olarak tasarlanan ve iç / dış donanımları ile göz kamaştıran Jaguar’ın yeni segmenti, bizlere tam anlamıyla sürüş bakımından güvenilirliği, hızı ve konforu aynı anda sunuyor!

2018 Jaguar XF Sportbrake Fiyatları

Jaguar XF Sportbrake 2018 fiyatları henüz Türkiye’de açıklanmadı. Fakat Avrupa pazarında Sedan kasasına göre 2500 Euro kadar daha pahalı olarak üretilecek olan otomobil, Türkiye’de yer alan XF Sedan son kasa otomobillere 10,000 TL ek fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Jaguar XF Sportbrake 2018 17, 18, 19, 20 inçlik jant ve tekerlek seçenekleri sunmaktadır. Bunun yanı sıra deri koltuklar, halojen farlar, 10 yöne ayarlanabilen koltuklar, iç ambiyans aydınlatması, spor direksiyon simidi gibi birçok farklılık barındırıyor. Tabii ki bu durum seçeceğiniz otomobil paketlerine göre değişim göstermektedir. Jaguar XF Sportbrake 2018, 5 farklı donanım seçeneği ile bu sezona damgasını vuracak bir otomobil!

  • Pure
  • Prestige
  • Portfilo
  • R-Sport
  • S

Seçeceğiniz herhangi bir Jaguar ile beraber 2018 yılının en kaliteli otomobillerinin sahibi olma fırsatı söz konusu! Siz de hemen en yakın Jaguar bayilerine gidebilir, Jaguar XF Sportbrake 2018 hakkında motor, performans ve paket değişikliklerine göre fiyatlar edinebilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin
1 yorum
  1. Hilmi Cem diyor

    Oldum olası markaya ayrı bir ilgim var her ne kadar premium segment araçlar sunsa da. Jaguar XF Sportbrake modelinin 2018 fiyatları hakkında da bilgi verebilir misiniz?

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası