Elektrikli SUV, Ford Mustang Mach-E Nihayet Tanıtıldı

0

Elektrikli SUV, Ford Mustang Mach-E modeli uzun zamandır bekleyenlerin yoğun ilgisi ile resmi olarak tanıtımı yapıldı. Ford Mustang performansı ve donanımı ile tüm dünyada ilgi gören bir araç olarak biliniyor. Ford yeniden tasarladığı Ford Mustang Mach-E SUV modeli ile kendi sınıfında bulunan otomobiller arasında dikkat çekmeyi başarıyor.

Ford Mustang Mach-E elektrikli motora sahip ve şarjının 400 km menzile kadar gitmesi bütün kesimlerin ilgisini çekiyor. Bununla birlikte 459 beygir güç üretimi ve 830 Nm tork’a sahip olması süper bir performansa sahip olduğunu gösteriyor. Ford Mustang Mach-E GT en üst performansa sahip modeli olacak.

Bu durum ABD’nin polis teşkilatı tarafından da ilgi çekmiştir. Çünkü ABD polis teşkilatında kullanılan polis araçlarının büyük çoğunluğu Ford markadır. Behance kullanan Aksyonov Nikita yaptığı çalışmada Mach-E’nin polis arabası olarak nasıl görüneceğini tasarladı. Mach-E sessiz motoru ve yüksek performansı ile bir anda suçluların yanında belirerek onların korkulu rüyası haline geleceği düşünülüyor. Mach-E’nin 400 km menzili uzun kovalamacalarda polise avantaj sağlayacağa benziyor.Elektrikli SUV, Ford Mustang Mach-E Nihayet Tanıtıldı

Elektrikli SUV, Ford Mustang Mach-E Özellikleri

Ford’un gözdesi haline gelen Mach-E elektrikli motoru ve 400 km kesintisiz yol alması ile dikkat çekiyor. Ford Mustang bu model ile ilk kez SUV piyasasına girmiş olup, bunun yeni ürün gamına ilham verici bir adım olduğu görülüyor. Mach-E GT modeli yüksek performansı ile kategorinin üst modeli olarak görülüyor. Mach-E GT 459 beygir gücü ve 830 Nm tork elektrikli motoru ile SUV piyasasında büyük ilgi yaratacağa benziyor. Bunun en çarpıcı örneği ABD polis teşkilatı tarafından polis arabası olarak düşünülmesidir.

Ford Mustang Mach-E motor özellikleri yanında kasa ve dış aksesuarları ile de dikkat çeken tasarıma sahip olması ilgiyi artırmıştır. Ford Mustang SUV araç piyasasına Mach-E ve Mach-E GT ile hızlı bir giriş yaparak bütün ilgiyi üzerine çekmiştir. Ford yönetiminde bulunan yetkililerden birinin bu ilginin karşılığında elektrikli Mustang Shellby yapılması üzerinde planlamaların başladığını açıkladı. Bu açıklamaların ardından Ford’un önümüzdeki dönemlerde ne gibi araçları üreterek piyasaya süreceği merakla benlenmeye başlandı.

Elektrikli SUV, Ford Mustang Mach-E Nihayet Tanıtıldı

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası