2020 Nissan Pro 4X Yeni Tasarımıyla Geliyor

0

Nissan yeni ve farklı bir tasarıma sahip olan 2020 Titan modellerini önümüzdeki hafta tanıtacağını duyurdu. Önümüzdeki hafta düzenlenecek olan Teksas Eyalet Fuarı’nda, 2020 Nissan Pro 4X modelinin de tanıtımı yapılacak. Otomobil meraklıları tarafından uzun süredir beklenen, Nisan 2020 Titan modellerine ilişkin ilk görseller ortaya çıktı. Off Road serisine ait olan Titan pro 4X, kırmızı logosuyla dikkat çekiyor.

Nissan Titan Pro 4X

Nissan 2020 Titan kamyonetler, oldukça merak ediliyordu. Ortaya çıkan ilk görsellerle beraber, yenilikçi ve cesur bir tasarıma sahip olduğu görüldü. Off-Road özelliklerine sahip olan araç, ayrıca kırmızı logosuyla dikkat çekiyor. Kırmızı renk logo, araçlarda gücü temsil etmesi bakımından sıklıkla tercih ediliyor. Bilindiği gibi daha önce, Volkswagen GTI rozetini kırmızı renkle düzenleyerek dikkat çekmişti. Aynı şekilde, Honda R serisi spor otomobillerinde kırmızı logo kullanarak fark yaratmıştı. Kırmızı logo kullanımına Nissan’da seyirci kalmadı. Nissan Pro 4X modelinde kırmızı logo kullanacak. Ancak Nissan’ın farkı kırmızı logoyu Off-Road modelinde kullanacak olması.

Nissan Pro 4X Özellikleri

Kırmızı logosu ile beraber 2020 Nissan Pro 4X modelin de, başka farklılıklar da göze çarpıyor.

  • Kamyonetin ızgara tasarımı çok daha agresif bir şekilde tasarlanmış
  • Alt panosundaki led ışıklar, aracın çok daha modern görünmesini sağlıyor
  • Bagaj kapağı ve arka farları çok daha göz alıcı
  • İklim kontrol sistemi yenilenmiş
  • Dokunmatik ekran çok daha geniş

Yeniden tasarlanan ve eskisinden daha göz alıcı hale gelen 2020 Titan’ın 5,6 litrelik V8 motora sahip olması bekleniyor. Nissan 2020 Titan Pro 4X, 26 Eylül’de yeni kamyonetlerin tanıtımında önemli rol oynayan Teksas Eyalet Fuarı’nda meraklılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası