2017 Citroen C3 Otomatik Vites Opsiyonu ile Türkiye’de

0

Manuel vites seçeneği ile geçtiğimiz Kasım ayında satışı başlanan yeni C3, otomatik vites seçeneği ile de kullanıcılarına yeni heyecanlar yaşatmak için artık yollarda. Haziran ayında yapılan resmi tanıtım organizasyonunun ardından Kasım ayı sonlarında Türkiye’de de satışı başladı. Citroen C3 Otomatik Vites, 3 farklı manuel seçeneğinin dışında 2 farklı otomatik vites seçeneği ile Türkiye pazarında satışa sunulmaya başlandı.

1,2 litrelik 82 beygir güç üreten PureTech benzinli seçeneğinin yanında 1,6 litrelik 75 beygir ve 100 beygir güç üreten dizel motor seçenekleri de bulunuyor. Ek PSA grubunun diğer markalarında ve Citroen modellerde kullanılan EAT6 otomatik şanzıman seçeneğini de ekledi.

Citroen C3 İki Kat Daha Güvenli

İki farklı donanım seçeneği ile satışa sunulmaya başlanan Yeni C3 otomatik vites de ConnectedCam teknolojisi kullanılmış. Otomotiv dünyasında ilk kez kullanılan bu teknoloji ile gelen GPS ve 16 GB dahili hafızaya sahip 120 derecelik açısı sunmakta. Bütün yolculuğu sürücüsünün gözünden gören entegre kamera sistemi ile yolculuk boyunca kayıt yapabileceksiniz.

Herhangi bir kaza riskinde sensörleri aracılığı ile tehlikeyi algılayan bu sistem tehlikeden 30 saniye öncesinde ve 60 saniye sonrasında olmak üzere toplam 1,5 dakikalık kayıt sağlayabiliyor. Sürücü yorgunluk uyarısı, şerit takip sistemi, hız tabelalarını algılama özelliği ve yokuş kalkış asistanı gibi özellikleri de içeriyor. Yanında birçok özelliği bünyesinde barındıran Yeni Citroen C3 otomatik vites 32 farklı renk seçeneği ile satışa sunuluyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası